Ασπρόμαυρη η Haas για το 2020! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ασπρόμαυρη η Haas για το 2020! (pics)
Η Haas μας παρουσιάζει το μονοθέσιό της για τη σεζόν της Formula 1 το 2020, στην πίστα της Βαρκελώνης όπου διεξάγονται τα χειμερινά δοκιμαστικά.

Με τη VF-20 θα τρέχει η Haas στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2020. Η ομάδα παρουσίασε το δημιούργημά της κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμαστικών στη Βαρκελώνη και σε σχέση με πέρυσι, έχουν φτιάξει ένα νέο χρωματικό συνδυασμό για το αυτοκίνητο. Το μαύρο χρυσό, έδωσε τη θέση του στο μαύρο με άσπρο, μαζί με κόκκινες λεπτομέρειες όπως το όνομα της Haas για παράδειγμα, στο πλάι. Θα το οδηγούν ο Ρομέν Γκροζάν και ο Κέβιν Μάγκνουσεν, με την ομάδα να κλείνει πέντε χρόνια συμμετοχής στη Formula 1 φέτος, μετά την είσοδό της το 2016.

Haas

Επίσης, οι δύο πιλότοι της Haas θα είναι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά teammates. Ο Μάγκνουσεν θα οδηγήσει πρώτος τη VF-20 στα χειμερινά δοκιμαστικά και ο Γκροζάν θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία στη δεύτερη ημέρα δοκιμαστικών, την Πέμπτη. Μετά το 2019 που έφτασαν έως και την ένατη θέση του πρωταθλήματος, η Haas θέλει να ανέβει επίπεδο και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα των «μικρών» της Formula 1.

Haas

Πέρυσι, κατάφεραν να φτάσουν μόλις στην 9η θέση, πέρασαν δηλαδή μόνο τη Williams που τελείωσε τη χρονιά με μόλις ένα βαθμό. Ήταν η χειρότερη επίδοση της Haas από τότε που μπήκε στη Formula 1 και η ομάδα θέλει να ανακάμψει. Το βασικό τους πρόβλημα πέρυσι, ήταν ότι με τη VF-19 δεν μπορούσαν να κρατήσουν έναν σταθερά καλό ρυθμό. Οι οδηγοί είχαν τη δυνατότητα να κάνουν το κάτι παραπάνω, όμως το μονοθέσιο είχε... περίεργες συνήθειες και δεν μπορούσαν να πάρουν το 100% από αυτό. Φέτος, η εξέλιξή του, έχει γίνει εντελώς διαφορετικά και όλοι ελπίζουν για το καλύτερο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!