Αποκαλυπτήρια για το μονοθέσιο της Alfa Romeo (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Αποκαλυπτήρια για το μονοθέσιο της Alfa Romeo (pics)
Η Alfa Romeo μας παρουσιάζει επίσημα τη C39, το μονοθέσιο με το οποίο θα τρέχει τη σεζόν του 2020, στο πλαίσιο των χειμερινών δοκιμαστικών στην πίστα της Βαρκελώνης.

Περιμέναμε αρκετές ημέρες για να δούμε τελικά το μονοθέσιο της Alfa Romeo, μετά το teaser που είχε κάνει στην πίστα του Φιοράνο. Η ιταλική ομάδα είχε βγάλει τη C39 στην πίστα, όμως δεν είχε τα χρώματα με τα οποία θα έτρεχε, παρά μόνο ένα σκούρο μαύρο-γκρι αποκλειστικά για την περίσταση. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια έγιναν στο πλαίσιο των χειμερινών δοκιμαστικών της Formula 1, που διεξάγονται στην πίστα της Βαρκελώνης.

Alfa Romeo C39

Η παρουσίαση έγινε με τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα να οδηγεί το αυτοκίνητο, τον οδηγό εξέλιξης της ομάδας δηλαδή. Οι οδηγοί της ομάδας θα την οδηγήσουν στη συνέχεια. Ο Αντόνιο Τζιοβινάτσι θα πάρει μια γεύση το απόγευμα και ο Κίμι Ράικονεν, από αύριο το πρωί. Η ομάδα για το 2020 έχει στόχο να βελτιώσει τα αποτελέσματα που έφερε πέρυσι, τα οποία ήταν αρκετά ικανοποιητικά.

Alfa Romeo C39

Τελείωσαν στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, με τον Κίμι Ράικονεν να τους φέρνει 43 βαθμούς και τον Αντόνιο Τζιοβινάτσι, 14. Ο Κίμι κατάφερε να τερματίσει στη 12η θέση του πρωταθλήματος οδηγών και ο ρούκι της ομάδας, τερμάτισε στη 17η. Όπως κι αν έχει φέτος, περιμένουν τα καλύτερα και για αυτό έχουν επενδύσει πάρα πολύ στο μονοθέσιο. Μια πρώτη εικόνα θα έχουμε κατά τα χειμερινά δοκιμαστικά, όπου θα δούμε σε τι επίπεδο κινούνται όλες οι ομάδες και στη συνέχεια, στις πίστες!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!