Ο Χάμιλτον έχασε πέντε κιλά

Gazzetta team
Ο Χάμιλτον έχασε πέντε κιλά
Ο Λιούις Χάμιλτον ζυγίζει πέντε κιλά λιγότερο σε σχέση την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, δείχνοντας έτσι ήδη σε μεγάλη φόρμα ενόψει του εφετινού πρωταθλήματος της Formula 1.

O Λιούις Χάμιλτον ανακοίνωσε πρόσφατα, ότι το 2020 θα λειτουργήσει «σαν μηχανή». Όπως φαίνεται μάλιστα, δεν έμεινε μόνον στα λόγια αλλά προχώρησε και σε πράξεις αφού εμφανίζεται ήδη βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι, όσον αφορά τουλάχιστον το βάρος του. Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 ανάρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μία ημίγυμνη φωτογραφία, στην οποία εντυπωσιάζει με τη γράμμωση του σώματός του, ενώ αναφέρει ότι έχει χάσει και πέντε κιλά.

Mε έντονη γράμμωση το σώμα του Χάμιλτον.

Ο οδηγός της Mercedes γράφει τα εξής: «Toν προηγούμενο χρόνο έφτασα στις δοκιμές με πολύ νερό στο σώμα και περίπου 78 κιλά βάρος. Αυτή τη χρονιά έχω ένα καλύτερο βάρος 73 κιλών. Εχω να κάψω βέβαια ακόμη λίπος και προσθέσω μυϊκή μάζα, όμως αυτά θα γίνουν στη συνέχεια. Αν θέλεις να αποκτήσεις καλή φυσική κατάσταση και σώμα, μπορείς να το κάνεις. Πάμε παιδιά!

Τα ξαναβρήκαν πατήρ και υιός Χάμιλτον

Πολύ διαφορετική ήταν η δεύτερη ανάρτηση του Βρετανού σε σχέση με εκείνη για το βάρος του. Ο Λιούις ανέβασε μία φωτογραφία με τον πατέρα του σε κάποια εξωτική παραλία και τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο. Σε αυτό επιβεβαιώνει ότι δεν είχε πάντα τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα του Άντονι. Ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια ήρθαν πιο κοντά ο ένας στον άλλον και πριν λίγο καιρό φαίνεται, ότι πατέρας και γιος ξαναβρήκαν τη χημεία που έλειπε μεταξύ τους.

O Αντονι και ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Χάμιλτον κάλεσε τον πατέρα του να περάσουν για πρώτη φορά μαζί μόνο οι δυο τους μερικές ημέρες διακοπών και βίωσε μία πολύ ποιοτική και ευχάριστη εμπειρία. Στην ανάρτησή του υπογραμμίζει ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, ότι η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο και ότι δεν μπορείς μεν να την επιλέξεις, ωστόσο μπορείς να την κάνεις να λειτουργεί σωστά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!