Red Bull: «Φέτος κοιτάμε στα μάτια τους αντιπάλους μας»

Πέτρος Σηφαλάκης
Red Bull: «Φέτος κοιτάμε στα μάτια τους αντιπάλους μας»
Ο Κρίστιαν Χόρνερ, το «αφεντικό» της Red Bull στη Formula 1, δηλώνει ότι στη χρονιά που έρχεται, θα μπορούν να ανταγωνιστούν όλους τους αντιπάλους τους.

Με τέρμα το γκάζι θα ξεκινήσει τη φετινή χρονιά η Red Bull. Η ομάδα θα έχει την ταχύτητα και τις ικανότητες να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους στο πρωτάθλημα και δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο. Οι οδηγοί της ομάδας θα παραμείνουν ως είχαν, δηλαδή ο Μαξ Φερστάπεν και ο Αλεξάντερ Άλμπον. Ο Κρίστιαν Χόρνερ, το αφεντικό της ομάδας, στις τελευταίες δηλώσεις του, στέκεται στη σταθερότητα των κανονισμών για φέτος και λέει:

«Για πρώτη φορά ανάμεσα στα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια, έχουμε σταθερότητα στους κανονισμούς και αυτό μας δίνει πραγματικά την ευκαιρία να κοιτάξουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους μας. Τα μαθήματα που έχουμε πάρει τον τελευταίο χρόνο θα εφαρμοστούν στο μονοθέσιό μας. Έχουμε επίσης, μεγάλη σταθερότητα στην ομάδα μας και με αυτό που χτίσαμε στο δεύτερο μισό της περιασμένης σεζόν, σημαίνει ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο για να ανταγωνιστούμε σκληρά τους αντιπάλους μας.

Ένας μεγάλος παράγοντας είναι η μονάδα ισχύος της Honda. Έχουμε έναν συνεργάτη με μεγάλο κίνητρο και πολύ ανταγωνιστικό. Το 2019 η Honda έκανε τρομερή δουλειά με καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη ισχύ. Αισάνομαι σαν να πλησιάζουμε πάρα πολύ τους βασικούς αντιπάλους μας». Η Red Bull ήταν και η τελευταία ομάδα που επιβεβαίωσε πότε θα παρουσιάσει το μονοθέσιό της. Η RB16 θα αποκαλυφθεί στις 12 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!