ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Η Formula 1 διοργανώνει δημοπρασία για να βοηθήσει την Αυστραλία

Η Formula 1 διοργανώνει δημοπρασία για να βοηθήσει την Αυστραλία

Η Formula 1 διοργανώνει δημοπρασία για να βοηθήσει την Αυστραλία

Η τεράστια καταστροφή στην Αυστραλία έχει αφήσει πολλά πίσω της και η Formula 1, αποφάσισε να οργανώσει μια δημοπρασία, με τα κέρδη από αυτή να τα προσφέρει ως βοήθεια. 

Ανυπολόγιστο είναι το κόστος από τις ζημιές που προκάλεσαν οι πυρκαγιές της Αυστραλίας. Δυστυχώς, τα χρήματα δεν μπορούν να φέρουν πίσω τις χαμένες ζωές και την καταστροφή στη χλωρίδα και την πανίδα της χώρας, ωστόσο όλος ο πλανήτης ενώνεται σε τέτοιες καταστάσεις και προσφέρεται βοήθεια. Η Formula 1 για παράδειγμα θα προσφέρει μέσα από μια δημοπρασία που θα οργανώσει, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στον Ερυθρό Σταυρό της Αυστραλίας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βικτώρια, το Ίδρυμα Αγροτικής και Περιφερειακής Ανανέωσης και το WWF της Αυστραλίας. 

Η δημοπρασία θα διοργανωθεί στις 16 Φεβρουαρίου, μέσα από την ιστοσελίδα της Formula 1 και τα πράγματα τα οποία θα μπορεί να αγοράσει κάποιος, είναι πάρα πολλά. Ανάμεσα σε αυτά θα βρίσκονται αγωνιστικά γάντια και παπούτσια που φορούσε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, φόρμες του Φερστάπεν και πολλά ακόμη. Παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία σε κάποιους συμμετέχοντες, να γνωρίσουν από κοντά διάφορες προσωπικότητες της Formula 1, όπως είναι ο Λιούις Χάμιλτον και ο Ματία Μπινότο.

Πολλοί παράγοντες των αγώνων έχουν βοηθήσει ήδη  

Από την πλευρά της η FIA θα προσφέρει ένα γύρο με το αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα που διεξάγεται το Γκραν Πρι Αυστραλίας, μια επίσκεψη στην αίθουσα ελέγχου του αγώνα και ένα δείπνο με τον Ρος Μπράουν. Θυμίζουμε ότι πάρα πολλές προσωπικότητες της Formula 1 ήδη έχουν δώσει τη δική τους βοήθεια στην Αυστραλία, όπως ο Λιούις Χάμιλτον για παράδειγμα που δώρισε 500.000 δολάρια.