Red Bull: «Ο Σάινθ δεν είναι Φερστάπεν» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Red Bull: «Ο Σάινθ δεν είναι Φερστάπεν» 
Ο Χέλμουτ Μάρκο, σημαντικό πρόσωπο της Red Bull Racing στη Formula 1, τονίζει ότι με τον Σάινθ έχουν πολύ καλές σχέσεις, όμως δεν είναι στην ίδια κατηγορία με τον Μαξ Φερστάπεν.

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Formula 1 αυτή τη στιγμή. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητές του, αν και ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του έχει κάνει αρκετούς να κρατούν μια αρνητική στάση απέναντί του. Ο Χέλμουτ Μάρκο είναι ο πρώτος που εκτιμά τα θετικά του χαρακτηριστικά και συχνά εκφράζεται για εκείνον. Όταν ερωτήθηκε, αν μετάνιωσε που άφησε τον Σάινθ να φύγει, είπε:

«Όχι. Έπρεπε να διαλέξουμε αν θα προωθήσουμε τον Φερστάπεν ή τον Σάινθ. Ο Κάρλος είναι γρήγορος, για αυτό και τον διαλέξαμε, όμως δεν είναι Φερστάπεν. Τον βοηθήσαμε με την καριέρα του, όμως αφήσαμε τη μετακίνησή του στη Renault και μετά στη McLaren. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, όμως από τη στιγμή που υπήρχε ένας Φερστάπεν εκεί, έπρεπε να υπολογίσουμε τη διαφορά που υπάρχει στην απόδοση των δύο» ήταν τα λόγια του στο motorsport.com.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!