Λεκλέρ: «Έμαθα πολλά χάρη στον Φέτελ» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Λεκλέρ: «Έμαθα πολλά χάρη στον Φέτελ» 
Ο Σαρλ Λεκλέρ λέει ότι στην πρώτη του χρονιά στη Ferrari, είχε τρομερή εξέλιξη και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εμπειρία του teammate του.

Καμπάνες μετρητών που χτυπούν γιορτινά και μοιράζουν δώρα*! | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένας μεγάλος οδηγός της Formula 1, πάντα έχει πάρει έμπνευση από κάποιον άλλο. Ο Σαρλ Λεκλέρ είναι σίγουρο ότι έχει πολύ μέλλον στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ και στην πρώτη του χρονιά στη Ferrari, κατάφερε αξιοσημείωτα πράγματα.

«Ήταν μια εξαιρετική χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έμαθα πάρα πολλά χάρη στον Σεμπάστιαν. Έπιασα ένα όνειρο που είχα από μικρός. Πάντα ονειρευόμουν να βρίσκομαι στη Formula 1 και ειδικότερα στη Ferrari. Είναι απίστευτο που είμαι τώρα εδώ, που γίνομαι καλύτερος και τους δίνω τις επιτυχίες που αξίζουν. Αν μου έλεγες στην αρχή της χρονιάς ότι θα τελείωνα με δέκα βάθρα και επτά poles, δεν θα το πίστευα.

Πήγε καλύτερα από ότι περίμενα, κοιτώντας πίσω έγιναν πολλά λάθη, όμως τώρα ο στόχος μου είναι να τα καταλάβω και να μην τα ξανακάνω. Είμαι ικανοποιημένος όμως από την πρώτη μου σεζόν. Και δεν ήταν εύκολη. Στην αρχή είχαμε θέματα, μετά δουλέψαμε και βελτιωθήκαμε, ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν. Είχα δύο εκπληκτικές νίκες και αυτή στη Μόντσα ήταν ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρα. Να είμαι εκεί, πάνω στο βάθρο με χιλιάδες οπαδούς της Ferrari από κάτω μου. Δεν τις ξεχνάς ποτέ αυτές τις εμπειρίες» είπε ο Σαρλ Λεκλέρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!