Μπότας: «Εξαιρετική ευκαιρία να δουλέψω με μηχανικό του Χάμιλτον»

Πέτρος Σηφαλάκης
Μπότας: «Εξαιρετική ευκαιρία να δουλέψω με μηχανικό του Χάμιλτον»
Ο Βαλτέρι Μπότας συνεργάστηκε με έναν ακόμη μηχανικό την περασμένη χρονιά, ο οποίος στο παρελθόν δούλευε με τον Λιούις Χάμιλτον και τον βοήθησε αρκετά.

Σημαντικό κέρδος σε γνώσεις, είχε ο Βαλτέρι Μπότας την περασμένη χρονιά, χάρη στη συνεργασία του με έναν μηχανικό του Χάμιλτον, όπως ο ίδιος λέει. Ο Μπότας χρειάστηκε ένα μηχανικό κάποια στιγμή, αφού ο Τόνι Ρος μετακόμισε στη Formula E και η απόφαση που πήρε η Mercedes, ήταν να τον αντικαταστήσει με τον Ρικάρντο Μουσκόνι, πρώην μηχανικό του Λιούις Χάμιλτον.

Ο Μουσκόνι προφανώς γνώριζε πολλά από τα μυστικά του Βρετανού και σε συνδυασμό με τις πολλές γνώσεις του γύρω από το μονοθέσιο της Mercedes, μόνο καλό μπορούσε να κάνει στον Μπότας. «Ήταν πολύ καλό για εμένα που είχα μια αλλαγή, ξεκίνησα να δουλεύω με διαφορετικό τρόπο. Και παίρνοντας τον Ρίκι από την πλευρά του Λιούις, που δούλευαν μαζί, σε μαθαίνει πολλά επειδή ξέρει το στυλ που οδηγεί ο Λιούις και το πως να ρυθμίσει το αυτοκίνητο. Ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να δουλέψω μαζί του, κέρδισα πολλά περισσότερα από ότι συνήθως» είπε ο Βαλτέρι Μπότας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!