Ferrari: «Είμαστε χαρούμενοι που ο Χάμιλτον θέλει να έρθει» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Ferrari: «Είμαστε χαρούμενοι που ο Χάμιλτον θέλει να έρθει» 
Επιβεβαιώνεται από την πλευρά της Ferrari, ότι ο Χάμιλτον έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί τους και αφήνουν να εννοηθεί, ότι ο Βρετανός θα ήθελε να γίνει μέρος του τιμ.

Πολλά έχουν γραφτεί για το ενδεχόμενο «μετακόμισης» του Λιούις Χάμιλτον στη Ferrari. Οι φήμες, έχουν υπόσταση, ωστόσο η βαρύτητα επίσημων δηλώσεων είναι πάντοτε μεγάλη. Ο Λούις Καμιλέρι, υψηλόβαθμο στέλεχος της Ferrari επιβεβαίωσε ότι η ομάδα της Formula 1 έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον έξι φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή και μας δείχνει με τα λόγια του, ότι υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον.

«Έχει ήδη γίνει γνωστό ότι ο Λιούις είχε συζητήσεις με τον επικεφαλής της Ferrari. Είμαστε χαρούμενοι που ο Λιούις θέλει να έρθει στην ομάδα μας, όπως και άλλοι οδηγοί. Όλοι αυτή τη στιγμή στο grid, θα ήθελαν να οδηγούν μια Ferrari. Έχουμε ένα συμβόλαιο μακράς διάρκειας με τον έναν οδηγό μας και με τον άλλον, η συμφωνία μας λήγει στο τέλος του 2020. Θα ήταν ανώριμο όμως να αποφασίσουμε το οτιδήποτε από τώρα. Θα κοιτάξουμε τις επιλογές μας και θα δούμε ποια θα είναι η καλύτερη για την ομάδα μας» είπε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!