Ήπιους τόνους κρατούν στη Ferrari μετά το φιάσκο

Gazzetta team
Ήπιους τόνους κρατούν στη Ferrari μετά το φιάσκο
Φέτελ, Λεκλέρ και Μπινότο προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους μετά τη σύγκρουση μεταξύ των δύο Ferrari η οποία είχε ως αποτέλεσμα την εγκατάλειψή τους!

Μπορεί να αντέδρασαν με κάποια γαλλικά ο Φέτελ και ο Λεκλέρ κατά την ώρα της σύγκρουσης των μονοθεσίων τους, όμως και οι δύο οδηγοί προσπάθησαν να προβάλλουν λίγο αργότερα προς τα έξω ένα πνεύμα ομαδικότητας και επέλεξαν ήπιους τόνους. Ο Φέτελ δήλωσε ότι «είναι χαζό για την ομάδα να μη δει καρό σημαία κανένα από τα δύο αυτοκίνητά της. Αυτό είναι πικρό». Ο Γερμανός δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι «πίστευα, ότι είχα προσπεράσει. Τότε ήρθαμε σε επαφή», ενώ ανέφερε ότι θα μιλήσει «κάποια στιγμή» με τον Λεκλέρ. Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής υπογράμμισε ότι «είμαστε εδώ για να τρέχουμε σε αγώνες. Φυσικά μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, δεν θα έπρεπε όμως να συμβαίνει.»

Ο Φέτελ υπονόησε έμμεσα, ότι υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να συζητηθούν εντός της ομάδας όμως υποστήριξε ότι δεν χρειάζονται ακόμη πιο ξεκάθαροι κανόνες για τους δύο οδηγούς της Ferrari.

Από την πλευρά του ο Λεκλέρ πιστεύει ότι αρκεί μία συζήτηση. Ο Μονεγάσκος τόνισε τα εξής: «Είμαι βέβαιος ότι είμαστε αρκετά ενήλικες για να το αφήσουμε πίσω μας. Και οι δύο λυπούμαστε πάρα πολύ για την ομάδα. Κανένα από τα δύο αυτοκίνητα δεν έφτασε στον τερματισμό και αυτό είναι πολύ απογοητευτικό. Θα το ξεπεράσουμε και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε.»

Ο Ματία Μπινότο δεν θέλησε να χύσει λάδι στη φωτιά και περιορίστηκε να μιλήσει στις πρώτες δηλώσεις του για «ένα χαζό λάθος.» Ο διευθυντής της Scuceria απέφυγε πάντως να κατονομάσει κάποιον από τους δύο οδηγούς ως κύριο υπεύθυνο της σύγκρουσης μεταξύ των κόκκινων μονοθεσίων.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!