Ξεκούραστη pole position για τον Φερστάπεν στη Βραζιλία

Πέτρος Σηφαλάκης
Ξεκούραστη pole position για τον Φερστάπεν στη Βραζιλία
Σε μια πολύ καλή του εμφάνιση, ο Μαξ Φερστάπεν έδειξε από την αρχή την ταχύτητά του και κατάφερε να πάρει τη δεύτερη pole position στην καριέρα του.

Χωρίς εκπλήξεις κύλησαν οι κατατακτήριες δοκιμές της Formula 1 στη Βραζιλία. Ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε να πάρει την pole, έχοντας δείξει τις απαραίτητες περγαμηνές, ήδη από το Q1. Ήταν πάντα γρήγορος, έφτασε στο Q3 και εκεί, πήρε την pole ανενόχλητος. Αρκετά πριν μηδενίσει το χρονόμετρο, είχε θέσει έναν πολύ καλό χρόνο που στη συνέχεια, με την τελευταία του προσπάθεια, τον έριξε ακόμη περισσότερο. Τελικά, αποδείχτηκε ότι όντως ήταν ο πιο γρήγορος στην πίστα και κανείς δεν μπόρεσε να τον απειλήσει.

Φέτελ και Χάμιλτον, έφτασαν έως και δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα, ενώ ο Λεκλέρ, περιορίστηκε στην τέταρτη! Ο Μπότας, πέμπτος, ενώ παρακάτω, βρίσκονται οι Άλμπον, Γκασλί, Γκροζάν, Ράικονεν και Μάγκνουσεν. Κατά τα λοιπά, δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο στη διαδικασία των κατατακτήριων δοκιμών. Ένα τετ α κε του Τζιοβινάτσι, ήταν το μόνο γεγονός που προκάλεσε την εμφάνιση της κίτρινης σημαίας, όμως αυτό κράτησε μονάχα λίγα δευτερόλεπτα. Παρακάτω, εμφανίζεται αναλυτικά η σειρά που θα εκκινήσει ο αγώνας στη Βραζιλία.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!