Σίγουρη για τον Μικ η μάνατζερ της οικογένειας Σουμάχερ

Gazzetta team
Σίγουρη για τον Μικ η μάνατζερ της οικογένειας Σουμάχερ
Η Ζαμπίνε Κεμ δήλωσε, ότι ο Μικ Σουμάχερ θα τρέξει οπωσδήποτε στη Formula 1 και υποστήριξε, ότι έχει τα φόντα για μία σημαντική καριέρα στο άθλημα!

Ο Μικ Σουμάχερ δεν το κρύβει, ότι στόχος του είναι η Formula 1 και μάλιστα δήλωσε έτοιμος να αρπάξει ανά πάσα στιγμή την ευκαιρία και να τρέξει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της κορωνίδας όλων των μηχανοκίνητων αθλημάτων. Της ίδιας άποψης είναι και η Ζαμπίνε Κεμ, που διετέλεσε επί χρόνια μάνατζερ του Μίκαελ Σουμάχερ και τώρα έχει αναλάβει και τον γιο του, ενώ εκπροσωπεί πλέον όλη την οικογένεια. Η Γερμανίδα δήλωσε χαρακτηρστικά για τον Μικ, ότι «ελπίζω και είμαι σίγουρη, ότι αργά ή γρήγορα θα καταφέρει να βρεθεί στη Formula 1, ευελπιστώ νωρίτερα. Είμαι πεπεισμένη, ότι θα τα πάει θαυμάσια, γιατί θεωρώ, ότι κάνει καλή δουλειά».

Ο νεαρός γιος του επτά φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1 κατέκτησε πέρυσι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Formula 3 και συμμετέχει εφέτος στο πρωτάθλημα της Formula 2, όπου πάντως δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά, αφού βρίσκεται μόλις στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας των οδηγών. Σύμφωνα ωστόσο με την Κεμ, «η σεζόν του εξελίσσεται πολύ άτυχα. Αυτή η σεζόν είναι πολύ σκληρή για τον Μικ και πρέπει να πω, ότι μερικές φορές λυπάμαι πραγματικά, επειδή έχει τόσο μεγάλη ατυχία. Σίγουρα πρέπει να μάθει ακόμη, όμως νομίζω, ότι ο Μικ είναι πολύ καλός σε αυτό, να εμβαθύνει στα πράγματα, να μαθαίνει από αυτά και να προσαρμόζεται στις καταστάσεις».

«Μπορώ μόνο να του ευχηθώ, να αναδειχθεί κάποια ημέρα Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1. Αυτό επιθυμεί ο ίδιος και γι αυτό εργάζεται», συμπλήρωσε η Γερμανίδα μάνατζερ. Εφέτος πραγματοποίησε ο εικοσάχρονος Μικ το πρώτο του τεστ στη Formula 1 με ένα μονοθέσιο της Ferrari, ενώ από την αρχή της σεζόν ανήκει στην ομάδα Τζούνιορ της Scuderia.

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!