Eφυγε από τη ζωή η κόρη του Τζόντι Σέκτερ

Gazzetta team
Eφυγε από τη ζωή η κόρη του Τζόντι Σέκτερ
Η 21χρονη κόρη του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Τζόντι Σέκτερ, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, που έλαβε πιθανότατα από λάθος.

Πένθος στην οικογένεια του Τζόντι Σέκτερ, καθώς έφυγε από τη ζωή η 21χρονη κόρη του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1. Η Άιλα πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της οικογένειάς της, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η οικογένεια Σέκτερ είναι υποχρεωμένη να ανακοινώσει συντετριμένη τον θάνατο της Άιλα. Πριν δύο χρόνια διαγνώστηκε ξαφνικά στην Άιλα ένας όγκος στο κεφάλι, εξαιτίας του οποίου υποβλήθηκε ακολούθως σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Γι αυτό υπέφερε τους τελευταίους μήνες από επιληψία, η οποία της προκαλούσε ακραία φοβία. Εχασε τη μάχη της εξαιτίας μίας εξάρτησης, με την οποία προσπαθούσε να ναρκώσει τον φόβο και τα συναισθήματα, που την κατέκλυζαν».

Η οικογένεια Σέκτερ αποκάλυψε, ότι η Άιλα ήθελε να σπουδάσει ψυχολογία, για να βοηθήσει τους συναθρώπους της. Ήταν ένα από τα συνολικά έξι παιδιά του Τζόντι Σέκτερ και της συζύγου του Κλαιρ. Τα αδέλφια της Άιλα ανέβασαν φωτογραφίες και σχόλια στο Instagram, όπου εκφράζουν τη λύπη τους για τον χαμό της 21χρονης κοπέλας. Ο Χιούγκο Σέκτερ έγραψε: «Άιλα, θα μου λείψει το λαμπερό και μαύρο χιούμορ σου και τα αστεία, με τα οποία μας μεγάλωσες. Επίσης θα μου λείψει, πώς τραγουδούσες πάντα μέσα στο αυτοκίνητο γλυκανάλατα τραγούδια».

Η Άιλα έφυγε από τη ζωή μερικές εβδομάδες μετά τον εορτασμό για τη συμπλήρωση 40 ετών από την κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 από τον πατέρα της Τζόντι Σέκτερ με την ομάδα της Ferrari. Η εορταστική εκδήλωση είχε γίνει στο περιθώριο του Γκραν Πρι Ιταλίας στη Μόντσα και η Άιλα είχε παρευρεθεί εκεί μαζί με τους γονείς της και τα πέντε αδέλφια της. Να σημειώσουμε, ότι μετά το πρωτάθλημα με τον Σέκτερ πέρασαν πάνω από 20 χρόνια μέχρι να επαναλάβει η Scuderia αυτόν το κατόρθωμα το 2000 με τον Μίκαελ Σουμάχερ. Ο 69χρονος Νοτιοφρικανός συμμετείχε συνολικά σε 112 Γκραν Πρι της Formula 1 και είναι ιδιοκτήτης μίας φάρμας βιολογικών προϊόντων στη Νότια Αγγλία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!