Τα σάρωσε όλα η Mercedes και εφέτος

Gazzetta team
Τα σάρωσε όλα η Mercedes και εφέτος
Η γερμανική ομάδα κατέκτησε για έκτη συνεχή φορά το πρωτάθλημα κατασκευαστών στη Formula 1, ενώ και στους οδηγούς θα κριθεί ο τίτλος οριστικά μεταξύ των δύο οδηγών της.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Ουαλία - Κροατία και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Mercedes έγραψε ιστορία στη Formula 1 ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Ferrari με την κατάκτηση για έκτη συνεχόμενη φορά του πρωταθλήματος κατασκευαστών, καθώς η διαφορά της από τη Scuderia δεν μπορεί να καλυφθεί στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της χρονιάς. Όμως και στο πρωτάθλημα οδηγών θα κριθεί ο τίτλος μόνον μεταξύ των δύο οδηγών της, Χάμιλτον και Μπότας.

Πριν τον αγώνα στη Σουζούκα διατηρούσαν θεωρητικά ελπίδες για το πρωτάθλημα οδηγών και οι Σαρλ Λεκλέρ, Μαξ Φερστάπεν και Σεμπάστιαν Φέτελ. Μετά ωστόσο τα αποτελέσματα του Ιαπωνικού Γκραν Πρι και τη νίκη του Μπότας και την τρίτη θέση του Χάμιλτον, εξανεμίστηκε κάθε ελπίδα των υπόλοιπων οδηγών και το στέμμα του πρωταθλητή θα παιχτεί μεταξύ του Φιλανδού και του Βρετανού. Εννοείται, ότι μεγάλο φαβορί είναι ο Λιούις Χάμιλτον, που βρίσκεται 64 βαθμούς μπροστά από τον Μπότας και αναμένεται να κατακτήσει τον έκτο παγκόσμιο τίτλο του, βάζοντας πλέον πλώρη για το ρεκόρ των επτά πρωταθλημάτων του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!