Φερστάπεν και Λεκλέρ περιγράφουν τη σύγκρουσή τους

Gazzetta team
Φερστάπεν και Λεκλέρ περιγράφουν τη σύγκρουσή τους
Ο Ολλανδός κατηγορεί τον Λεκλέρ για ανεύθυνη συμπεριφορά, που προκάλεσε τη σύγκρουση μεταξύ των δύο μονοθεσίων, ενώ ο Μονεγάσκος ισχυρίζεται, ότι δεν γνωρίζει, τι ακριβώς έγινε.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Ουαλία - Κροατία και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)


Πολύ περίεργη χαρακτήρισε η Red Bull την απόφαση των αγωνοδικών, να εξετάσουν το συμβάν μεταξύ του Φερστάπεν και του Λεκλέρ μετά τον αγώνα. Μάλιστα ο Ολλανδός αναρωτήθηκε, τι άλλο πρέπει να κάνει ο 22χρονος οδηγός της Ferrari, για να τιμωρηθεί και περιέγραψε το περιστατικό ως εξής: «Ο Σαρλ εμβόλισε απλά στη στροφή 2 τα πλευρά του αυτοκινήτου μου. Δεν πιστεύω, ότι θα μπορούσα να έχω κάνει αντιδράσει κάπως διαφορετικά. Γνωρίζουμε όλοι, ότι πίσω από ένα άλλο αυτοκίνητο, χάνουμε πρόσφυση. Αυτό λοιπόν δεν είναι δικαιολογία. Είναι αρκετά έμπειρος, ώστε να το γνωρίζει. Μου αρέσει ο σκληρός αγώνας, όμως αυτό εδώ δεν επρόκειτο για σκληρό αγώνα, ήταν απλά και μόνον ανεύθυνη οδήγηση».

Ο Σαρλ Λεκλέρ περιέγραψε το ίδιο περιστατικό από την δική του οπτική γωνία, λέγοντας τα εξής: «Είχα υποστροφή πίσω από τον Σεμπ (Φέτελ) και τον Λιούις (Χάμιλτον) και τότε ακουμπήσαμε μεταξύ μας. Δεν γνωρίζω, τι ακριβώς συνέβη. Πρέπει να δω το συμβάν άλλη μία φορά από έξω, όμως μέσα από το αυτοκίνητο ήταν απλά μία δύσκολη περίπτωση».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!