Με τα μάτια στον τυφώνα Hagibis η Formula 1 

Πέτρος Σηφαλάκης
Με τα μάτια στον τυφώνα Hagibis η Formula 1 
Στενή παρακολούθηση στον τυφώνα έχει η διοργάνωση της Formula 1, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το Γκραν Πρι Ιαπωνίας να πληγεί από τις καιρικές συνθήκες.

Τα προγνωστικά λένε ότι ο τυφώνας Hagibis θα φτάσει στην Ιαπωνία το Σάββατο, την ημέρα που η Formula 1 θα έχει την τελευταία περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών και τις κατατακτήριες δοκιμές. Προς το παρόν η διοργάνωση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και τον τυφώνα και θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για κάθε πιθανό ενδεχόμενο! Η επίσημη ανακοίνωση της F1 λέει:

«Η FIA, η Formula 1 και οι ιαπωνικές διοργανώσεις αυτοκινήτου παρακολουθούν στενά τον τυφώνα Hagibis και τα ενδεχόμενα αποτελέσματα που θα έχει αυτός στο Γκραν Πρι Ιαπωνίας του 2019. Κάθε προσπάθεια γίνεται για να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες αλλαγών στο πρόγραμμα της F1, ωστόσο η ασφάλεια των θεατών, των συμμετεχόντων και όλων των ανθρώπων είναι η βασική προτεραιότητα. Η στενή παρακολούθηση θα συνεχίσει και θα ενημερώνουμε για τυχόν εξελίξεις». Πάντως, δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο για τη Formula 1 στην Ιαπωνία, όπως μπορείτε να δείτε εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του InMotion στο Facebook!