Βιλνέβ: «Μόνον λόγω αυτοκινήτου πρωταθλητής ο Χάμιλτον»

Gazzetta team
Βιλνέβ: «Μόνον λόγω αυτοκινήτου πρωταθλητής ο Χάμιλτον»
Ο Ζακ Βιλνέβ υποστήριξε, ότι ο Χάμιλτον και ο Σουμάχερ κέρδισαν τους παγκόσμιους τίτλους τους μόνον επειδή είχαν σε όλη την καριέρα τους το καλύτερο αυτοκίνητο!

Ο Ζακ Βιλνέβ «ξαναχτύπησε» με δηλώσεις, που θα συζητηθούν. Ο Καναδός ερωτήθηκε, αν είναι ο Λιούις Χάμιλτον καλύτερος οδηγός από τον Μίκαελ Σουμάχερ, όμως αρνήθηκε να κάνει μία τέτοια σύγκριση. Ωστόσο υποστήριξε, ότι «αυτοί οι δύο οδηγοί νικούσαν μόνον, όταν είχαν το καλύτερο αυτοκίνητο. Σε όλη την καριέρα τους είχαν πάντα το καλύτερο αυτοκίνητο». Όπως ανέφερε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1997 στη Formula 1, «αν βάλεις τώρα τον Λιούις σε μία Williams, δεν θα νικήσει. Είναι λοιπόν δύσκολο, να πεις κάτι τέτοιο. Είναι πολύ γρήγορος και παίρνει πάντα τη σωστή απόφαση, σε ποια ομάδα πρέπει να πάει. Εκεί ΄΄χτίζει΄΄ μετά ένα team γύρω από αυτόν. Αυτό είναι όλο. Με μία Ferrari πιθανόν δεν θα είχε νικήσει».

Ωστόσο και ο Λιούις Χάμιλτον προχώρησε σε μία αποκάλυψη, η οποία θα αμφισβητηθεί από πολλούς. Ο Βρετανός δήλωσε στην ελβετική εφημερίδα ‘’Βlick’’, ότι «όταν πήγα το 2013 στη Mercedes, είπα αμέσως, ότι δεν θέλω να είμαι το Νούμερο Ένα. Θέλω μόνο να έχω το ίδιο υλικό και τις ίδιες ευκαιρίες, όπως ο teammate μου. Γνώριζα, ότι αν δουλέψω σκληρά και κάνω καλύτερη δουλειά, θα νικήσω. Αυτή συνεχίζει και είναι και σήμερα η λογική μου». Ο Μπότας συμμερίζεται άραγε την άποψη του Χάμιλτον;

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!