Ο Mίκαελ Σουμάχερ διατηρεί τις αισθήσεις του

Gazzetta team
Ο Mίκαελ Σουμάχερ διατηρεί τις αισθήσεις του
Ο Μίκαελ Σουμάχερ έχει τις αισθήσεις του, σύμφωνα με νοσηλεύτρια του παρισινού νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε πρόσφατα και τον επισκέφθηκε ο Ζαν Τοντ.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ διατηρεί τις αισθήσεις του. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Parisien, η οποία επικαλείται τη μαρτυρία νοσηλεύτριας του γαλλικού νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε πρόσφατα ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 με ασθενοφόρα για μεταμόσχευση κυττάρων. «Ναι, τον επέβλεπα εγώ και μπορώ να σας διαβεβαιώσω, ότι έχει τις αισθήσεις του», υποστήριξε η νοσοκόμα.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται, ότι τον Σουμάχερ επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ‘’Ζορζ Πομπιντού’’ και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου FIA, Ζαν Τοντ. Η επίσκεψη του Γάλλου διάρκεσε 45 λεπτά, πριν λάβει ο Γερμανός εξιτήριο και επιστρέψει πάλι με ασθενοφόρο στην περιοχή της Γενεύης, όπου ζει μαζί με την οικογένειά του. Ο Τοντ είχε ταξιδέψει στη Γαλλία, για να παρευρεθεί στην κηδεία του άτυχου οδηγού της Formula 2, Αντουάν Ιμπέρ, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στις 30 Αυγούστου στη βελγική πίστα του Σπα. Εκτιμάται, ότι ο Τοντ εκμεταλλεύθηκε μαζί με άλλους κορυφαίους παράγοντες της Formula 1 την ευκαιρία και επισκέφθηκε μετά την εξόδιο τελετή τον Σουμάχερ στο νοσοκομείο. Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο γιος του Σουμάχερ, Μικ, συμμετέχει επίσης στο πρωτάθλημα της Formula 2 και βίωσε από πρώτο χέρι την απώλεια του Ιμπέρ.

Το δημοσίευμα της Le Parisien αναφέρει, ότι ο Σούμι είχε επισκεφθεί άλλες δύο φορές με ψεύτικο όνομα το νοσοκομείο Ζορζ Πομπιντού, όπου εξετάστηκε από μία ομάδα εξειδικευμένων γιατρών στην θεραπεία των κυττάρων, η οποία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ενδεχόμενες φλεγμονές του οργανισμού. Ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας, καθηγητής Μενασέ, δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες, επικαλούμενος το ιατρικό απόρρητο, ενώ να σημειώσουμε ότι τις δύο προηγούμενες φορές είχε μεταφερθεί ο Σουμάχερ στο νοσοκομείο με ελικόπτερο, που προσγειώθηκε κοντά στο Παρίσι.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του προηγούμενου Δεκεμβρίου, η πρόοδος της υγείας του Σουμάχερ γίνεται με αργούς ρυθμούς, ωστόσο δεν είναι κατάκοιτος ούτε βρίσκεται συνεχώς διασωληνωμένος σε μηχανήματα ή άλλου είδους συσκευές. Μάλιστα, είχε παρακολουθήσει ακόμη και αγώνα της Formula 1 στην τηλεόραση, παρέα με τον Ζαν Τοντ, ενώ πιθανολογείται ότι μετακινείται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Από την οικογένεια του Σουμάχερ βγαίνουν οι ειδήσεις με το σταγονόμετρο. Τελευταία επίσημη ανακοίνωσή της έγινε τον Ιανουάριο, όταν συμπλήρωσε ο μεγάλος ασθενής τα 50 και οι στενοί συγγενείς του ανέβασαν στο Instagram ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους πολυπληθείς φίλους του και τους διαβεβαίωσαν, ότι «βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!