Πώς περνούν τις διακοπές τους οι οδηγοί της Formula 1

Gazzetta team
Πώς περνούν τις διακοπές τους οι οδηγοί της Formula 1
Oι οδηγοί της Formula 1 εκμεταλλεύονται τις τρεις εβδομάδες των καλοκαιρινών διακοπών τους για χαλάρωση και για τα χόμπι τους, όπως φανερώνουν και προσωπικές φωτογραφίες τους.

Σαν μάνα εξ ουρανού περίμεναν οι οδηγοί της Formula 1 τις καλοκαιρινές διακοπές τους, καθώς το αγωνιστικό πρόγραμμα γίνεται ολοένα πιο βαρύ χρόνο με χρόνο. Χαρακτηριστικό είναι, ότι εφέτος θα ολοκληρωθεί η σεζόν τον Δεκέμβριο, ενώ για του χρόνου θεωρείται πολύ πιθανόν, ότι θα έχουμε ένα Γκραν Πρι περισσότερο στο πρόγραμμα σε σχέση με το 2019. Λογικό είναι λοιπόν, να θέλουν να γεμίσουν οι οδηγοί τις μπαταρίες τους κατά το διάλειμμα των τριών εβδομάδων, αν και ο καθένας επιλέγει τον δικό του τρόπο. Άλλος απλά χαλαρώνει, μερικοί συνεχίζουν να γυμνάζονται εντατικά κάνοντας ποδήλατο ή θαλάσσια σπορ, ένας…παντρεύτηκε και κάποιος άλλος επέλεξε να κάνει δοκιμές με ένα αυτοκίνητο ράλι του WRC. Ας δούμε λοιπόν ορισμένες χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Βάλτερι Μπότας

Ο Φιλανδός έχει το μικρόβιο των μηχανοκίνητων αθλημάτων ακόμη και στις διακοπές τους. Ετσι αξιοποίησε ένα μέρος των διακοπών τους, για να κάνει δοκιμές με ένα Ford Fiesta WRC λίγο πριν το Ράλι Γερμανίας.

Αντόνιο Τζιοβινάτσι

Η καρέκλα του Ιταλού τρίζει στην ομάδα της Alfa Romeo, όπου δεν τα έχει πάει καθόλου καλά μέχρι τώρα. Ίσως γι αυτό και να συνεχίζει να γυμνάζεται εντατικά στις διακοπές του, κάνοντας ποδήλατο μαζί με φίλους του.

Ρομέιν Γκροσιάν

Ο οδηγός της Haas χαλαρώνει με την οικογένειά του, ωστόσο εμφανίστηκε και σε τηλεοπτικό σόου μαγειρικής. Ο Γκροσιάν θεωρείται δεινός μάγειρας και έχει εκδώσει μαζί με τη σύζυγό του ένα σχετικό βιβλίο με συνταγές, το οποίο έχει γίνει μπεστ σέλερ.

Λιούις Χάμιλτον

Τα προηγούμενα χρόνια μας βομβάρδιζε ο Χάμιλτον με άπειρες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές του. Εφέτος παραμένει πιο μετρημένος και περιορίστηκε σε μερικές αναρτήσεις με τον αδελφό του, Νίκολας Χάμιλτον και άλλα μέλη της οικογένειας, θέλοντας προφανώς να ξεκουραστεί με τους δικούς του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Νίκο Χούλκενμπεργκ

Ο Γερμανός οδηγός της Renault ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με άρωμα καλοκαιριού, καθώς κάνει ποδήλατο σε παραθαλάσσιο μέρος.

Κίμι Ράικονεν

Διακοπές με την οικογένεια και για τον Iceman, που παραμένει cool ακόμη και όταν ποζάρει με φόντο τη θάλασσα, όπου ασχολείται με διάφορα σπορ.

Κέβιν Μάγκνουσεν

Ο Δανός αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο του, για να παντρευτεί τη γυναίκα της καρδιάς του. Η Λουίζ είναι φοιτήτρια Παιδαγωγικής και ο Μάγκνουσεν είχε ανακοινώσει ήδη από πέρυσι τον γάμο του για τον εφετινό Αύγουστο.

Λάντο Νόρις

Πάνω σε μία θαλάσσια προβλήτα έχοντας τρία κανό δίπλα του και με φόντο το απέραντο γαλάζιο φωτογραφήθηκε ο Λάντο Νόρις, που έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής με τη McLaren και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον δυνατότερων ομάδων.

Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ

Ο Βραζιλιάνος ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του με σορτσάκι πάνω σε ένα ταχύπλοο, με το οποίο χαλαρώνει προφανώς στις καλοκαιρινές διακοπές του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!