Pole position για τον Χάμιλτον στο Μονακό, 1-2 για τη Mercedes

Pole position για τον Χάμιλτον στο Μονακό, 1-2 για τη Mercedes
Ο Βρετανός πιλότος έκανε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές και η Mercedes δείχνει τη δύναμή της με ένα ακόμη 1-2.

Όσο η Ferrari προσπαθεί να κατανοήσει τι φταίει στη φετινή της απόδοση, η Mercedes κάνει πάρτι και το αποδεικνύει ξανά στο Μονακό πετυχαίνοντας το 1-2. Ο Λιούις Χάμιλτον ήταν για ακόμη μια φορά πάρα πολύ γρήγορος, ο Βαλτέρι Μπότας τον ακολουθεί και τρίτος βρέθηκε ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός της Red Bull είπε πως περίμενε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σήμερα και νόμιζε ότι «το είχε», όμως δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα με τις δύο Mercedes. Λίγο πιο πίσω, στην τέταρτη θέση, έχουμε τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος είναι και ο μόνος εκπρόσωπος της Ferrari στη δεκάδα.

Για την ακρίβεια, είναι ο μόνος εκπρόσωπος της Ferrari και στη δεκαπεντάδα, αφού ο Σαρλ Λεκλέρ δεν κατάφερε να περάσει από το Q1 στο Q2! Το θέμα με τον Λεκλέρ στο Q1 απασχόλησε πολύ τις κατατακτήριες. Ο Μονεγάσκος δεν έκανε έναν αρκετά καλό χρόνο νωρίς, για να πάρει την πρόκριση και ένα λάθος στο γκαράζ της Ferrari τον καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να βγει για μια τελευταία προσπάθεια! Ο Λεκλέρ ήταν πολύ νευριασμένος και... με το δίκιο του. Ζήτησε «εξηγήσεις» από την ομάδα και αναμένουμε ότι θα έχουμε εξελίξεις σε αυτό το θέμα, μέσα στις επόμενες ώρες! Κατά τα λοιπά, πιο πίσω, έχουμε πέμπτο τον Γκασλί, έκτο τον Μάγκνουσεν, έβδομο τον Ρικιάρντο και τους Κβιάτ, Σάινθ και Άλμπον στις θέσεις 8, 9 και 10 αντίστοιχα. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από τις κατατακτήριες δοκιμές του Μονακό, παρακάτω:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!