ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
«Κάνουμε τα πάντα για να τον βοηθήσουμε» δηλώνει η γυναίκα του Μίκαελ Σουμάχερ!

«Κάνουμε τα πάντα για να τον βοηθήσουμε» δηλώνει η γυναίκα του Μίκαελ Σουμάχερ!

«Κάνουμε τα πάντα για να τον βοηθήσουμε» δηλώνει η γυναίκα του Μίκαελ Σουμάχερ!

Η Κορίνα Σουμάχερ με αφορμή τα πεντηκοστά γενέθλια του «Σούμι», εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας και ευχαριστώντας τους θαυμαστές του για την στήριξη τους.

Η επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ είναι σπάνια και συνήθως αποτελεί διάψευση σε «φήμες» που κυκλοφορούν κατά καιρούς με τη μορφή «αποκλειστικών» ειδήσεων. Αυτή τη φορά όμως η οικογένεια του «Σούμι» και πιο συγκεκριμένα η γυναίκα του, Κορίνα, εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή τα πεντηκοστά γενέθλια του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Κορίνα Σουμάχερ, η οικογένεια του κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον βοηθήσει στον αγώνα που δίνει μετά το «μοιραίο» ατύχημα στο σκι, τον Δεκέμβριο του 2013. Παράλληλα, ευχαριστεί τους θαυμαστές του για την αγάπη και την στήριξη προς τον Μίκαελ όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας Σουμάχερ:

«Είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε αύριο τα 50α γενέθλια του Μίκαελ, μαζί με εσάς και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας για αυτό. Ως δώρο προς εκείνον, δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το Keep Fighting Foundation το ψηφιακό μουσείο του Μίκαελ, ενώ αύριο θα είναι διαθέσιμη και η επίσημη εφαρμογή Μίκαελ Σουμάχερ, για να έχουμε όλοι τη δυνατότητα να θυμόμαστε τις κορυφαίες επιτυχίες του. Η συγκεκριμένη εφαρμογή αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο στην προσπάθεια που κάνουμε για να ευχαριστήσουμε όλους τους θαυμαστές του για την αγάπη τους προς εκείνον. Σας ευχόμαστε να διασκεδάσετε μέσω αυτής.

Ο Μίκαελ μπορεί να είναι υπερήφανος για τα όσα έχει καταφέρει και το ίδιο πράττουμε και εμείς! Αυτός είναι ο λόγος που θυμόμαστε όλες τις επιτυχίες του με την Έκθεση προς τιμή του στην Κολωνία, με το να δημοσιεύουμε τις αναμνήσεις του στα social media και κυρίως με το να συνεχίζουμε το φιλανθρωπικό του έργο μέσω του Keep Fighting Foundation. Θέλουμε να θυμόμαστε και να πανηγυρίζουμε για τις νίκες του, για τα ρεκόρ του και για τον ενθουσιασμό του σε κάθε αγώνα.

Να είστε σίγουροι ότι ο Μίκαελ βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και ότι κάνουμε όσα είναι ανθρωπίνως δυνατά για να τον βοηθήσουμε. Σας παρακαλούμε θερμά να δείξετε κατανόηση στις επιθυμίες του Μίκαελ, να διατηρούμε την ιδιωτικότητα σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όσο αυτό της υγείας του. Την ίδια στιγμή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για πολλοστή φορά για την φιλία σας και να σας ευχηθούμε ένα υγιές και ευτυχισμένο 2019».