Τίτλοι τέλους για Αλόνσο στη Formula 1!

Gazzetta team
Τίτλοι τέλους για Αλόνσο στη Formula 1!
Ο Φερνάντο Αλόνσο ανακοίνωσε ότι σταματά από τη Formula 1 μετά το τέλος της φετινής σεζόν, αφήνοντας παραθυράκι επιστροφής!

Αλλαγή σελίδας στην μεγάλη καριέρα του 37χρονου πιλότου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η φετινή θα είναι η τελευταία του σεζόν με την F1. Τουλάχιστον, προς το παρόν! Ο Αλόνσο, ο οποίος το 2005 και το 2006 κατέκτησε τον τίτλο με τη Renault βάζοντας τέλος στην κυριαρχία του Σουμάχερ και της Ferrari, τόνισε ότι είναι πιθανόν στο μέλλον να επιστρέψει!

«Έπειτα από 17 υπέροχα χρόνια σε αυτό το καταπληκτικό άθλημα, ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω την αλλαγή και να προχωρήσω. Άπόλαυσα κάθε λεπτό αυτών των απίστευτων σεζόν και δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τον κόσμο που έχει συνεισφέρει στο να γίνουν τόσο ιδιαίτερες. Υπάρχουν ακόμα αρκετά γκραν πρι αυτή τη σεζόν και θα πάρω μέρος σε αυτά με μεγαλύτερη αφοσίωση και πάθος από ποτέ. Ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον: Νέες, υπέροχες προκλήσεις είναι στην επόμενη γωνία. Περνάω μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή μου, αλλά χρειάζεται να εξερευνήσω νέες περιπέτειες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, άφησε ανοιχτό το παράθυρο για την επιστροφή του: «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στη McLaren. Η καρδιά μου είναι για πάντα με την ομάδα. Ξέρω ότι θα επιστρέψουν δυνατοί και καλύτεροι στο μέλλον και αυτή θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για εμένα για να επιστρέψω. Αυτό θα με κάνει πραγματικά χαρούμενο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!