Το πρόγραμμα μεταδόσεων της Formula 1 στην Cosmote TV

Gazzetta team
Το πρόγραμμα μεταδόσεων της Formula 1 στην Cosmote TV
Δείτε αναλυτικά τα ωράρια δοκιμών και του τρίτου εφετινού αγώνα της Formula 1, ο οποίος θα γίνει στην Κίνα και θα μεταδοθεί απευθείας μόνον από την Cosmote TV.

Το πρωτάθλημα της Formula 1 έχει πάρει φωτιά ήδη από τους πρώτους δύο αγώνες, όπου κυριάρχησαν οι ανατροπές και το ενδιαφέρον διατηρήθηκε αμείωτο έως το τέλος. Θα τριτώσουν οι επιτυχίες για τη Ferrari και τον Σεμπάστιαν Φέτελ ή θα καταφέρει να πάρει το αίμα της πίσω η Mercedes με έναν εκ των Χάμιλτον και Μπότας; Το Γκραν Πρι της Κίνας είναι κομβικό, καθώς μία ενδεχόμενη επιτυχία της Scuderia θα την αναδείξει σε φαβορί για τον τίτλο, ενώ αντίθετα μία νίκη της Mercedes θα φέρει και τις δύο ομάδες πολύ κοντά. Ας μην ξεχνάμε την άτυχη μέχρι τώρα Red Bull, που θα επιδιώξει με κάθε θυσία τη διάκριση και τις σαφώς βελτιωμένες Haas, Toro Rosso – Honda και McLaren με τον έμπειρο Αλόνσο.

Όλες οι δοκιμές και ο αγώνας θα μεταδοθούν απευθείας από την Cosmote TV, ενώ ο τελευταίος θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση από την ΕΡΤ2 στις 16.10 το μεσημέρι.

Δείτε αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα του εφετινού Γκραν Πρι Κίνας στην πίστα της Σανγκάης.

Παρασκευή, 13 Απριλίου (Cosmote TV)

5.00 το πρωί τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά.

9.00 το πρωί τα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά.

Σάββατο, 14 Απριλίου (Cosmote TV)

6.00 το πρωί τα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά

9.00 το πρωί οι κατατακτήριες δοκιμές

Κυριακή, 15 Απριλίου (Cosmote TV)

9.10 το πρωί ο αγώνας σε απευθείας μετάδοση.

Η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση στις 16.10 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!