Αυτές είναι οι 5 κορυφαίες στιγμές της F1 στην Σανγκάη (vid)

Gazzetta team
Αυτές είναι οι 5 κορυφαίες στιγμές της F1 στην Σανγκάη (vid)
Ο τρίτος αγώνας της φετινής Formula 1 έρχεται σε απόσταση λίγων ημερών από το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν και ιδού τα 5 κορυφαία περιστατικά στην πίστα της Σανγκάης.

Το Γκραν Πρι της Κίνας έχει προσφέρει αρκετές θεαματικές και εντυπωσιακές στιγμές από το 2004 που αποτελεί κομμάτι του πρωταθλήματος. Η πίστα της Σανγκάης προσφέρεται για προσπεράσματα χάρη στις τρεις μεγάλες ευθείες αλλά και στην μίξη αργών και γρήγορων στροφών που φιλοξενεί. Παράλληλα αποτελεί μια από τις πιο απαιτητικές πίστες του προγράμματος καθώς τα δυνατά φρένα παίζουν σημαντικό ρόλο και διαφοροποιούν το ρυθμό του καθενός, ενώ οι δύο ζώνες DRS δίνουν πάντα το πλεονέκτημα σε εκείνους που μπορούν να το εκμεταλλευτούν.

Η Liberty Media προκειμένου να μας βάλει στο κλίμα από τώρα, δημοσίευσε video με τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές στην Σανγκάη και μέσα σε αυτές περιλαμβάνονται ορισμένα εξαιρετικά σπάνια περιστατικά, όπως η κατάρρευση του εμπρόσθιου άξονα του Σεμπαστιέν Μπουέμι το 2010 αλλά και το προσπέρασμα του Φέτελ μέσα στα πιτς.

Παρακολουθήστε παρακάτω και τις πέντε πιο ενδιαφέρουσες στιγμές των τελευταίων ετών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!