Νέα υπηρεσία live streaming από τη Formula 1

Gazzetta team
Νέα υπηρεσία live streaming από τη Formula 1
H Liberty Media βάζει τη Formula 1 για τα καλά στο «παιχνίδι» του διαδικτύου και σύντομα θα μπορούμε να δούμε τους αγώνες και άλλα σημαντικά γύρω από το σπορ, στον υπολογιστή μας.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Με την εκκίνηση της νέας σεζόν, η Liberty Media θα πάει ένα βήμα εμπρός φέροντας το live streaming στον κόσμο της Formula 1. Η υπηρεσία θα προσφέρει πρόσβαση σε είκοσι διαφορετικές κάμερες, θα μπορείς να δεις τις συνεντεύξεις τύπου και πολλά ακόμη. Θα διατίθεται σε τέσσερις γλώσσες, τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα γερμανικά και τα ισπανικά, ωστόσο για την ώρα θα μπορεί να «παίζει» μόνο σε ηλεκτρονικό υπολογιστή κι όχι φορητές συσκευές όπως tablet και smartphones.

Αργότερα θα γίνει και αυτή η αναβάθμιση! Το κόστος της υπηρεσίας θα κυμανθεί από 8 έως 12 δολάρια σε μηνιαία βάση. Αν κάποιος επιθυμεί κάτι φθηνότερο, θα υπάρχει σαν επιλογή, όμως δεν θα υπάρχει βίντεο παρά μόνον σχολιασμός, live αποτελέσματα και επισύναψη των σημαντικότερων βίντεο. Για αρχή η υπηρεσία live streaming της Formula 1 θα διατίθεται στη Γερμανία, τη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό, το Βέλγιο, την Αυστρία, την Ουγγαρία και τη Λατινική Αμερική και αργότερα θα έρθει και σε άλλες χώρες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!