Το νέο συμβόλαιο του…σερ Λιούις Χάμιλτον

Πέτρος Πιτσίνης
Το νέο συμβόλαιο του…σερ Λιούις Χάμιλτον
Ο Βρετανός διαπραγματεύεται την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Mercedes, ενώ φουντώνουν οι φήμες, ότι πρόκειται να λάβει τον τίτλο του σερ από τη Βασίλισσα της Αγγλίας.

Μετά τον θρίαμβο του Λιούις Χάμιλτον στο Μεξικό και την κατάκτηση του τέταρτου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1 φούντωσαν οι φήμες, ότι πρόκειται να τιμηθεί από τη Βασίλισσα της Αγγλίας με τον τίτλο του σερ. Όπως δήλωσε ο Βρετανός, «αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη τιμή για εμένα. Προσπαθώ να εκπροσωπώ την Αγγλία όσο καλύτερα γίνεται. Με αυτή την αναγνώριση θα ένιωθα απίστευτη τιμή».

Ο Χάμιλτον δεν έχασε μάλιστα το χιούμορ του και τόνισε, ότι σε μία τέτοια περίπτωση θα επέμενε να τον προσφωνούν ανάλογα ως «σερ», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα επέμενα σε αυτό. Εχω φίλους, που είναι «σερ» και τους προσφωνώ σερ. Είναι μοναδικό. Γιατί λοιπόν, να μην το χρησιμοποιώ;»

Αν γίνει αρκετά έγκαιρα η απονομή του συγκεκριμένου τίτλου ευγενείας, τότε ίσως προλάβει να υπογράψει ο Βρετανός ως σερ Λιούις Χάμιλτον το νέο του συμβόλαιο με τη Mercedes. Αυτή τη στιγμή τρέχουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση του συμβολαίου του 32χρονου οδηγού, το οποίο λήγει στα τέλη του 2018. Όπως ακούγεται, στόχος της Mercedes είναι να μετατεθεί η λήξη του συμβολαίου έως το τέλος του 2020, δηλαδή να ανανεωθεί το τρέχον για άλλα δύο χρόνια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!