Άλλα... κόλπα στο Όστιν από τους Αμερικανούς (pics & vid)

Gazzetta team
Άλλα... κόλπα στο Όστιν από τους Αμερικανούς (pics & vid)
Οι Αμερικανοί λατρεύουν το θέαμα, κάτι που έδειξαν και στο Γκραν Πρι της Formula1 στο Όστιν.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Άλλα... κόλπα από τους Αμερικανούς στο Όστιν! Οι ΗΠΑ έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι λάτρεις του θεάματος. Άλλωστε, τα παιχνίδια του ΝΒΑ και του NFL δεν είναι απλοί αγώνες, αλλά μία... γιορτή για το κάθε άθλημα.

Έτσι, θέλησαν να πράξουν το ίδιο και στο Γκραν Πρι της Formula1, που διεξήχθη στο Όστιν. Φαίνεται ότι το πέτυχαν και με το παραπάνω, αφού είδαμε τη σημαία της Αμερικής με αερόστατο, τη στιγμή που μέσα από ένα τούνελ με καπνούς βγήκε ο Μάικλ Μπάφερ.

Ο γνωστός εκφωνητής αγώνων μποξ ήταν το επόμενο... ατού των Αμερικανών, καθώς με τη δική του ξεχωριστή φωνή ανακοίνωσε τα ονόματα των οδηγών, που έβγαιναν μέσα από ένα... τούνελ με καπνούς. Μάλιστα, λίγο πριν την εκκίνηση του αγώνα ανέβηκε στο βάθρο για να δώσει το σύνθημα, ώστε να άπαντες να βάλουν μπροστά τους κινητήρες.

«Start your engines. Let's get ready to rumbleeeeeeeeeeeeeee», φώναξε ο Μπάφερ, με τη φωνή του να διαπερνά το... τύμπανο του κάθε θεατή και τηλεθεατές, προκαλώντας ρίγος και συγκίνηση! Τελος, να σημειωθεί ότι παρών ήταν και ο άλλοτε πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ο οποίος έδωσε ένα από τα τρόπαια των νικητών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!