ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ανακοινώνει την ανανέωση Αλόνσο η McLaren

Ανακοινώνει την ανανέωση Αλόνσο η McLaren

Ανακοινώνει την ανανέωση Αλόνσο η McLaren

Η McLaren αναμένεται να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Αλόνσο στο Όστιν, το οποίο θα έχει όρους.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Εδώ και αρκετό καιρό... παίζει η ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Φερνάντο Αλόνσο στη McLaren. Μέχρι που η ομάδα του Γουόκινγκ υποχρεώθηκε να αλλάξει προμηθευτή κινητήρων (από τη Honda στη Renault), κάτι που απαίτησε ο Ισπανός για να συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Όμως, φαίνεται ότι το... σίριαλ φτάνει στο τέλος του, αφού όλα δείχνουν πως στο Όστιν θα ανακοινωθεί επίσημα η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Την αποκάλυψη έκανε ο Ζακ Μπράουν, ο οποίος τόνισε πως ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής ίσως να έχει νέα στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (19/10).

«Τώρα έχει τελειώσει το θέμα με τον νέο συνεργάτη για τη μονάδα ισχύος και περιμένω ότι σύντομα θα έχουμε θετική κατάληξη στα πλάνα μας με τον Φερνάντο. Θα είναι στη συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (19/10). Πρέπει να έχουμε συμφωνία προτού ανακοινωθεί κάτι», είπε ο ισχυρός άνδρας της McLaren.

Ωστόσο, το νέο του συμβόλαιο θα έχει όρους, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται η συμμετοχή σε άλλα πρωταθλήματα. Άλλωστε, υπενθυμίζουμε ότι φέτος έλαβε μέρος στο Indy 500, κάτι που θα ήθελε να επαναλάβει, ενώ τσεκάρεται και το ενδεχόμενο παρουσίας στις 24 Ώρες του Λε Μαν. «Η συμμετοχή στο Λε Μαν είναι κάτι που τσεκάρουμε.

Ως κατασκευαστής συμμετέχουμε στις συναντήσεις», πρόσθεσε ο Μπράουν. Τέλος, να σημειωθεί ότι το Autoweek κάνει λόγο για... deal 45 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά δεν ξεκαθαρίζεται η χρονική διάρκεια που θα έχει το νέο συμβόλαιο του Αλόνσο.