ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
KIA XCEED Ένας γόης που δεν χωράει σε καλούπια

KIA XCEED Ένας γόης που δεν χωράει σε καλούπια

KIA XCEED Ένας γόης που δεν χωράει σε καλούπια

Με το XCeed παρουσίασε η Kia ένα μοντέλο με τις γραμμές και την ευχάριστη αίσθηση ενός υπερυψωμένου Coupe και την άνεση και τους χώρους μίας μπερλίνας.  

Η γκάμα του Kia Ceed διευρύνεται συνεχώς και με την πιο πρόσφατη προσθήκη του XCeed αποτελεί την πιο πλήρη στη μικρομεσαία κατηγορία. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει το κλασικό πεντάθυρο Ceed, το πρακτικό στέισον βάγκον Ceed SW, το αεροδυναμικότερο βάγκον Proceed και το νεοαφιχθέν XCeed. Το τελευταίο είναι πάντως δύσκολο να μπει σε γνωστά καλούπια, καθώς αποτελεί μία διασταύρωση μπερλίνας με SUV και Coupe, γι αυτό και η Kia το χαρακτηρίζει ως CUV, δηλαδή Coupe Crossover. Σύμφωνα με την κορεάτικη μάρκα θα κατακτήσει το XCeed ένα μερίδιο της τάξης του 60% μεταξύ όλων των εκδόσεων του Ceed. Ακόμη είναι νωρίς να μάθουμε, αν θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των ανθρώπων της Kia, ωστόσο το θεωρούμε πολύ πιθανόν, αν κρίνουμε από τα εξαιρετικά κολακευτικά σχόλια που ακούσαμε κατά τις ημέρες του test drive από άλλους οδηγούς και περαστικούς. Το τονίζουμε αυτό, επειδή τέτοιες αντιδράσεις έχουμε συνήθως για ακριβά μοντέλα υψηλών επιδόσεων και για παχιά πορτοφόλια και όχι για ένα απλό και ταπεινό όχημα με τιμές εκκίνησης ελάχιστα πάνω από τις 20.000 ευρώ.
Οι σχεδιαστές του μήκους 4.395 χιλιοστών μοντέλου έχουν κάθε λόγο να νιώθουν υπερήφανοι για το δημιούργημά τους με τις ανάλαφρες χυτές γραμμές, τη χαρακτηριστική μάσκα με τους προβολείς LED και τις κυψελοειδείς γρίλιες, τα στενόμακρα πίσω φωτιστικά και τον διακοσμητικό διαχύτη στην απόληξη του πατώματος. Το ευχάριστο είναι, ότι το...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!