Για σκι με Lamborghini Huracan! (video)

Πέτρος Πιτσίνης
Για σκι με Lamborghini Huracan! (video)
Ο Τζον Όλσον, ένας από τους πιο διάσημους σκιέρ στον κόσμο, απέκτησε μια βελτιωμένη Lamborghini Huracan που είναι έτοιμη να... οργώσει τα χιονισμένα βουνά!

Ένα supercar που σκαρφαλώνει στις βουνοπλαγιές για να πάει ο ιδιοκτήτης για σκι δεν είναι τόσο συνηθισμένο φαινόμενο, ωστόσο ο Τζον Όλσον θα το κάνει τον ερχόμενο χειμώνα, με μια βελτιωμένη Lamborghini Huracan που μόλις παρέλαβε! Το αυτοκίνητο ετοιμαζόταν για καιρό και από ότι βλέπουμε είναι... κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Όλσον, τόσο στο χρώμα (σετ με τη βίλα του στη Μαρμπέλα της Ισπανίας) όσο και στον... κινητήρα.

Για την ακρίβεια, ο V10 των 5.2 λίτρων πάει πλέον σετ με ένα κιτ κομπρέσορα της VF Engineering, εκτοξεύοντας την απόδοση στους 800 ίππους, από τους 610! Περισσότερα στοιχεία δεν έχουμε για την ώρα, όμως γνωρίζουμε πως η επιτάχυνση από τα 100 έως και τα 200 χλμ./ώρα διαρκεί μόλις 5,3 δευτερόλεπτα! Τέλος, ένα σύστημα εξατμίσεων της Akrapovic τοποθετήθηκε για «τον καλύτερο δυνατό ήχο» όπως χαρακτηριστικά λέει ο Όλσον. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!