Μάγκνουσεν: «Έχω κάνει ό,τι μπορούσα»

Γιώργος Βαρίνος
Μάγκνουσεν: «Έχω κάνει ό,τι μπορούσα»
Ο Κέβιν Μάγκνουσεν τόνισε πως δεν έχει να κάνει κάτι περαιτέρω, όσον αφορά τη δουλειά του, στη Renault, ώστε η γαλλική ομάδα να τον κρατήσει και το 2017.

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Κέβιν Μάγκνουσεν, καθώς δεν έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά και από τη Renault δεν έχει ληφθεί ακόμα κάποια απόφαση για το οδηγικό δίδυμο του 2017. Ωστόσο, ο Δανός πιστεύει ότι δεν έχει να κάνει κάτι περαιτέρω, όσον αφορά στη δουλειά, για να αποδείξει στην ομάδα του Ένστοουν ότι αξίζει να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά.

«Έχω κάνει όλα όσα μπορούσα τη φετινή σεζόν με το υλικό που μου έδωσαν. Έχω μαζέψει όλους τους βαθμούς που έχει η ομάδα και νιώθω ότι δουλεύω καλά με τους μηχανικούς και φαίνεται πως εκτιμούν αυτό που κάνω.

Βέβαια, πάντα υπάρχει μία μικρή ανησυχία, αν δεν έχεις συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά, όμως ελπίζω όλα να λυθούν σύντομα», είπε ο 23χρονος πιλότος, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula1.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως υπάρχουν κι άλλες επιλογές. «Θέλω και και στόχος μου είναι να αγωνίζομαι στη Formula1, αλλά πρέπει να έχεις πάντα ισορροπία στην καριέρα σου. Υπάρχουν ομάδες εντός και εκτός F1, που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και σε κάποιο σημείο πρέπει να πάρεις μία απόφαση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!