Η Nissan παίζει μπάλα με Iniesta και Silva

Η Nissan παίζει μπάλα με Iniesta και Silva
Ντεμπούτο για τη Nissan στο UEFA Champions League με τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς αστέρες.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η χορηγία της Nissan στο UEFA Champions League, έχοντας ως πρεσβευτές της τον διεθνή μέσο της Ισπανίας και της Barcelona Andrés Iniesta, αλλά και τον αρχηγό των ομάδων της Βραζιλίας και της Paris Saint-Germain Thiago Silva, δίνοντας έτσι μια πρώτη συναρπαστική γεύση για το τι έπεται στη συνέχεια.

Το συναρπαστικό δίδυμο των Iniesta και Silva αναμένεται να συμβάλουν τα μέγιστα στην προώθηση των καινοτομιών της μάρκας, μέσα από μια συναρπαστική ποδοσφαιρική εμπειρία. Συγκεκριμένα οι πασίγνωστοι ποδοσφαιρικοί αστέρες, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της σεζόν 2014/2015, καθώς θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Nissan στο UEFA Champions League, σε παγκόσμιο επίπεδο, αρχής γενομένης με τη ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη του UEFA Super Cup, στις 12 Αυγούστου του 2014.

«Η Nissan καλωσορίζει τους Andrés και Thiago στην οικογένειά της, ως τους πρεσβευτές της στο UEFA Champions League. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που οι συγκεκριμένοι, διεθνώς καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές, θα συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό στη νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια της μάρκας μας» δήλωσε ο Bastien Schupp, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Nissan Europe. «Δεδομένου ότι πρόκειται για δύο από τους κορυφαίους παίκτες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, έχοντας κερδίσει πολλούς τίτλους, οι Andrés και Thiago θα φέρουν το πάθος και τον ενθουσιασμό τους και στη Nissan και μαζί θα καινοτομούμε, προκειμένου να ενθουσιάσουμε τους οπαδούς του ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!