Ο Σουμάχερ ξύπνησε!

Μάκης Σταθάτος
Ο Σουμάχερ ξύπνησε!
Νικητής από την μεγάλη περιπέτεια που τον κράτησε σε κώμα από τον περασμένο Δεκέμβριο, βγαίνει ο Μίκαελ Σουμάχερ, καθώς όπως επιβεβαίωσε η εκπρόσωπός του έχει ξυπνήσει.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Σαμπίν Κεμ, ο «Σούμι» βγήκε από το κώμα, ανταποκρίνεται σε ερεθίσματα από το περιβάλλον και ήδη έχει μεταφερθεί σε κλινική αποκατάστασης αποχωρώντας από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, μετά το ατύχημα που είχε πριν από 5,5 μήνες κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Μίκαελ Σουμάχερ έφυγε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ για να συνεχίσει την μακρά περίοδο αποκατάστασής του. Δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα. Η οικογένειά του θα ήθελε να ευχαριστήσει τους θεράποντες ιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό, που έκαναν εξαιρετική δουλειά τους τελευταίους μήνες. Επίσης ευχαριστεί όλους όσοι έστειλαν τις ευχές τους στον Μίχαελ για καλή ανάρρωση και σίγουρα τον βοήθησαν. Για το μέλλον, ζητούμε την κατανόησή σας προκειμένου η αποκατάστασή του να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!