Λιπαντικά TOTAL RUBIA FE: H καλύτερη επιλογή για οικονομία καυσίμου στο φορτηγό σας

Gazzetta team
Λιπαντικά TOTAL RUBIA FE: H καλύτερη επιλογή για οικονομία καυσίμου στο φορτηγό σας
Λιπαντικά οικονομίας καυσίμου για κάθε εφαρμογή.

Γιατί να επιλέξετε ένα λιπαντικό κινητήρα TOTAL RUBIA TIR FE;

  • Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην τεχνολογία FE: Η Total δημιουργεί προϊόντα οικονομίας καυσίμου από το 1990. Σήμερα, το ένα τρίτο των λιπαντικών κινητήρων της Total που πωλούνταιπαγκοσμίωςβασίζονται στην τεχνολογία FE.
  • Συνεργασίες με κατασκευαστές για προϊόντα οικονομίας καυσίμου: Η σειρά TOTAL RUBIA FE έχει αναπτυχθεί σε στενή συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Επομένως, διαθέτει πλήθος εγκρίσεων για χρήση στους κινητήρες τους, με στόχο την επίτευξη της οικονομίας καυσίμου που επιθυμούν.
  • Λιπαντικά οικονομίας καυσίμου για κάθε εφαρμογή: Η ευρεία γκάμα της Total σε FE προϊόντα προσφέρει λύσεις για κάθε εφαρμογή, όπως κινητήρες, κιβώτια και άξονες.
  • Δοκιμασμένα σε πραγματικές συνθήκες και πιστοποιημένα για οικονομία καυσίμου: Τα λιπαντικά Total FE είναι δοκιμασμένα σε πραγματικούς στόλους οχημάτων που λειτουργούν σε πραγματικές συνθήκες και είναι πιστοποιημένα από ανεξάρτητους φορείς δοκιμών, όπως οι TUV Rheinland, UTAC και Μillbrook.

ΤOTAL RUBIA TIR 9900 FE 5W-30

Το απόλυτο λιπαντικό για κινητήρες diesel Euro VI

To ΤΟΤΑL RUBIA 9900 FE 5W-30 είναι ένα premium συνθετικό λιπαντικό κινητήρα, με φόρμουλα Low SAPS και οικονομίας καυσίμου, κατάλληλο για χρήση σε πετρελαιοκίνητα βαρέα οχήματα εντός δρόμου. Πρόκειται για ένα λιπαντικό εξειδικευμένο στις απαιτήσεις των κινητήρων Euro VI των περισσότερων κατασκευαστών και ταυτόχρονα, αποτελεί ιδανική λύση για τη λίπανση στόλου οχημάτων. Είναι εγκεκριμένο με την τελευταία προδιαγραφή M 3677 της MAN για κινητήρες Euro VI και προηγούμενους, με ή χωρίς συστήματα επεξεργασίας καυσαερίων. Ακόμη, προτείνεται για εκτενή διαστήματα αλλαγής, λόγω των απορρυπαντικών, αντιοξειδωτικών και των αντιδιαβρωτικών προσθέτων.Τέλος, η προηγμένη σύνθεση Low SAPS αποτρέπει τη φραγή του φίλτρου σωματιδίων πετρελαίου (DPF) και επεκτείνει την διάρκεια ζωής του.

Με όλες τις διεθνείς κατηγοριοποιήσεις:

ACEA: ACEA E4, ACEA E6, ACEA E7, ACEA E9
API: API CH-4, API CI-4, API CJ-4.
Εγκεκριμένο από:
DAIMLER: MB-Approval 228.51
MACK TRUCKS: MACK EO-O Premium Plus
MAN: MAN M 3271-1 ,MAN M 3477 ,MAN M 3677
RENAULT TRUCKS: Renault Trucks RLD-3
SCANIA: SCANIA LDF-4
VOLVO TRUCKS: Volvo VDS-4
Συναντά τις απαιτήσεις των:
CUMMINS: CES 20081
DAF: DAF
IVECO: IVECO TLS E6

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!