LIVE TV: O 1ος αγώνας του Μαρκογιάννη στην Ιταλική F4

LIVE TV: O 1ος αγώνας του Μαρκογιάννη στην Ιταλική F4
Ο 16χρονος οδηγός εκπροσωπεί την Ελλάδα στον άκρως ανταγωνιστικό θεσμό

Πρεμιέρα έχει αυτό το Σαββατοκύριακο το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ιταλικής Formula 4, ένας θεσμός που αποτελεί εφαλτήριο των προσπαθειών ταλαντούχων οδηγών στον κόσμο των αγώνων μονοθεσίων.

Φέτος, σε αυτόν συμμετέχει κι ένας Έλληνας, ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης, που μετά το ντεμπούτο του στους περυσινούς αγώνες σε Σπίλμπεργκ και Μόντσα, φέτος έχει την πρώτη του σεζόν πλήρους εμπλοκής στο θεσμό. Μάλιστα πριν μερικά 24ωρα συναντήθηκε και με τον Υπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο 16χρονος δοκιμάζεται επί γαλλικού εδάφους, καθώς ο πρώτος γύρος της σεζόν διεξάγεται στην πίστα Πολ Ρικάρ, στο Λε Καστελέ – ένα σιρκουί γνωστό από τον μαγικό κόσμο της Formula 1. Όσο για τη σχάρα εκκίνησης, εκεί θα παραταχθούν συνολικά 37 οδηγοί.


Φωτογραφίες: georgismarkogiannis.com/fotospeedy

Πέρα από τον Τζώρτζη, συναντάμε εκπροσώπους της Ακαδημίας της Ferrari, της Junior Team της Red Bull αλλά και τους γιους γνωστών οδηγών, όπως ο Χουάν Πάμπλο Μοντόγια και ο Ρικάρντο Πατρέζε.

Κάθε ένας από τους επτά γύρους της σεζόν, περιλαμβάνει τρεις αγώνες. Η πρώτη μάχη της πρεμιέρας, αρχίζει στις 15.00 (ώρα Ελλάδας) και έχει διάρκεια 30 λεπτών + 1 γύρο. Ο Μαρκογιάννης βρίσκεται στην 30η θέση του grid και το μονοθέσιο της CRAM Motorsport που οδηγεί, έχει το #79.

Μπορείτε να δείτε LIVE τον αγώνα του, πατώντας play στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!