Nέο Ford Bronco: Για βρώμικες δουλειές (pics & vid)

Gazzetta team
Το νέο Ford Bronco δεν είναι ένα SUV μόνον για τα σαλόνια, αλλά κυλιέται στις λάσπες χωρίς να διστάσει ούτε στιγμή, αναρριχάται σε σημεία που γλιστρούν απίστευτα και κάνει και ένα τρικ για να στρίβει ευκολότερα!

Η Ford σκόπευε να αποκαλύψει το νέο Bronco τον Απρίλιο στην Εκθεση της Νέας Υόρκης, όμως ο κορονοϊός της χάλασε τα σχέδια. Ωστόσο φροντίζει να τροφοδοτεί τους φίλους της με περισσότερες πληροφορίες μέσω του ιστότοπου Bronco Nation, που έχουν φτιάξει οι fan του συγκεκριμένου μοντέλου και επιχορηγείται από την ίδια τη Ford.

Νέο Ford Bronco

Πριν λίγες ημέρες ανέβηκε στο συγκεκριμένο site ένα πολύ ενδιαφέρον video, στο οποίο αποκαλύπτει το SUV, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2021, ένα μέρος των εκτός δρόμου δυνατοτήτων του. Στο video συμμετέχουν δύο καμουφλαρισμένα τετράθυρα Bronco και ένα δίπορτο Bronco Sport, που κινούνται σε λασπωμένους δασικούς δρόμους.

Νέο Ford Bronco

Κάποια στιγμή μάλιστα βλέπουμε ένα από τα αυτοκίνητα να κάνει ένα τρικ, προκειμένου να πραγματοποιήσει μία όσο το δυνατόν πιο κλειστή στροφή γύρω από ένα δένδρο. Συγκεκριμένα, την ώρα που πάει να στρίψει το τετράπορτο όχημα σταματά να κυλά ο εσωτερικός πίσω τροχός του μειώνοντας έτσι αισθητά την απαιτούμενη διάμετρο στροφής του Bronco. Πρόκειται για μία τεχνική, την οποία διαθέτει εδώ και χρόνια και το Toyota Land Cruiser και πιθανότατα θα περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό του νέου SUV της Ford.

Νέο Ford Bronco

Οι εκτός δρόμου ικανότητες του νέου Bronco θα είναι –σύμφωνα με τη Ford- εξαιρετικές. Σε αυτό θα συμβάλλουν οι αναρτήσεις του με το καινοτόμο σύστημα A.M.S.M. (Anomaly Mitigation Suspension Mode), χάρη στο οποίο δεν θα προσαρμόζονται μόνον στο ανάγλυφο και στον τύπο του οδοστρώματος ή στις καιρικές συνθήκες, αλλά ακόμη και στη…μουσική που παίζει το ηχοσύστημα.

Νέο Ford Bronco

Νέο Ford Bronco

Eδώ να επισημάνουμε, ότι η Ford προσπάθησε να κρατήσει μυστικό τον σχεδιασμό του νέου Bronco, ωστόσο στο διαδίκτυο έχουν διαρρεύσει ορισμένες φωτογραφίες του σκληροπυρηνικού SUV χωρίς καμουφλάζ και «στολή παραλλαγής». Από αυτές προκύπτει ένα πανέμορφο αυτοκίνητο με αρκετά έντονες ακμές, οι οποίες υποδηλώνουν τις off road ικανότητές του. Και αυτές δεν είναι διόλου αμελητέες, αν κρίνουμε από το video που ακολουθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!