ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πού θα πας για φτηνό service Citroen;

Πού θα πας για φτηνό service Citroen;

Πού θα πας για φτηνό service Citroen;

Στο επίσημο δίκτυο επισκευαστών της Citroen, οι κάτοχοι μοντέλων 5-15 ετών μπορούν να έχουν service και πλήρη έλεγχο με μόλις 125€.

Η Citroen συνεχίζει τις ενέργειες After Sales για την αύξηση και τη διατήρηση της πιστότητας των πελατών της και προωθεί το νέο της πρόγραμμα συντήρησης που ονομάζεται Citroen Economy Service.  Αυτό αφορά σε αυτοκίνητα ηλικίας 5 έως 15 ετών, με κόστος μόνο 125€.

Το Citroën Economy Service αποτελεί ένα νέο προνομιακό πρόγραμμα συντήρησης με εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Συγκεκριμένα, για αυτοκίνητα Citroën ηλικίας από 5 έως 15 ετών, προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς απαραιτήτων για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου αναλώσιμων ανταλλακτικών, καθώς και ένα λεπτομερή έλεγχο με μόλις 125€ (η τιμή περιλαμβάνει Φ.Π.Α., εργασία και ανταλλακτικά).

Πέρα από την ιδιαίτερα προσιτή τιμή, το “Citroën Economy Service” διασφαλίζει στους κατόχους, ότι η συντήρηση του αυτοκινήτου τους γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό με 12μηνη εγγύηση εργασιών και ανταλλακτικών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, καθώς και γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας Citroën.

Για την προώθηση του προγράμματος Economy Service, έχει ξεκινήσει νέα ραδιοφωνική καμπάνια. Αυτή αποτελείται από δύο ξεχωριστές ιστορίες: στην πρώτη, το ραδιοφωνικό ζευγάρι υποδύονται οι δημοφιλείς ηθοποιοί Μυρτώ Αλικάκη και Γιάννης Τσιμιτσέλης, ενώ στο δεύτερο σποτ πρωταγωνιστές είναι οι Γιάννης Ζουγανέλης και Μαρία Ανδρούτσου.

Και στα δύο σποτ το διαίτερο και ευφάνταστο σενάριο, καταλήγει στο γεγονός πως “Όταν μιλάμε για αυτοκίνητο, όλοι μιλάμε Citroen”.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.citroen.gr/offres/citroen-economy-service/.