Άσχημο τέλος είχε ατύχημα στο Ντόνιγκτον (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Άσχημο τέλος είχε ατύχημα στο Ντόνιγκτον (vid)
Μετά από ένα τρομερό ατύχημα κατά τη διάρκεια αγώνα της βρετανικής F4 στην πίστα του Ντόνιγκτον, ο 17χρονος οδηγός Μπίλι Μόνγκερ υπέστη ακρωτηριασμό και στα δύο του πόδια.

Μια εξαιρετικά σπάνια και ιδιαίτερα άτυχη στιγμή για τα δεδομένα των αγώνων αυτοκινήτου, είχε σαν αποτέλεσμα ένα τρομερό ατύχημα στην πίστα του Ντόνιγκτον Παρκ, κατά τη διάρκεια αγώνα της βρετανικής F4, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου 2017.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 17χρονος Μπίλι Μόνγκερ εμβόλισε, χωρίς να προλάβει να πατήσει φρένο, ένα σταματημένο μονοθέσιο με οδηγό τον Πάτρικ Πάσμα. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στη δραματική σκηνή, η οποία αποτυπώθηκε σε video, μην έχοντας καθόλου ορατότητα, ο Μόνγκερ δεν μπορούσε να κάνει κυριολεκτικά τίποτα για να αποφύγει τη σφοδρότατη πρόσκρουση.

Οι διασώστες χρειάστηκαν δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν το νεαρό, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο άμεσα. Δυστυχώς όμως οι τραυματιστοί στα πόδια του ήταν τόσο εκτεταμένοι, που οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το κάτω μέρος και στα δύο μέλη του νεαρού.

Πλέον τα μέλη της ομάδας του Μόνγκερ και η οικογένειά του, έχουν ξεκινήσει καμπάνια συγκέντρωσης χρημάτων online, για να βοηθήσουν τον άτυχο νέο να αποκτήσει και πάλι την κινητικότητά του. Τα χρήματα που απαιτούνται για τη θεραπεία είναι πάρα πολλά, αλλά η ανταπόκριση του κοινού είναι συγκινητική και έχουν μέχρι σήμερα συγκεντρωθεί περισσότερες από 94.000 λίρες, επί ποσού 260.000 λιρών που απαιτείται συνολικά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!