Στα… μαχαίρια ΟΜΑΕ και ΕΛΠΑ

Νίκος Τσιώκος
Στα… μαχαίρια ΟΜΑΕ και ΕΛΠΑ
Στα… μαχαίρια φαίνεται πως βρίσκονται ΟΜΑΕ και ΕΛΠΑ, με την πρώτη να βγάζει ανακοίνωση κατά της δεύτερης για παρέμβασή της, όσον αφορά τον εκπρόσωπό μας στο CIK-FIA Academy Trophy 2017.

Ο νεαρός Κωνσταντίνος Κομνηνός επελέγη από την Επιτροπή Karting και την Επιτροπή Αγώνων, ώστε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο CIK-FIA Academy Trophy 2017, ωστόσο φαίνεται πως υπήρξε παρέμβαση από την ΕΛΠΑ για την αντικατάστασή του.

Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος σε ανακοίνωσή της και του προέδρου της, Δημήτρη Μιχελακάκη, στην οποία καταδικάζει την κίνηση της ΕΛΠΑ.

«Η ΕΛΠΑ και το "στέλεχος" της μπορεί να έλαμψαν διά της απουσίας τους από τα πρόσφατα τεκταινόμενα του ελληνικού Karting, παρόλα αυτά δε δίστασαν να εκμεταλλευθούν τα τυπικά πλέον προνόμια που εξακολουθούν να "απολαμβάνουν" από τη FIA, φέρνοντας εμπόδιο σε αυτή την επιλογή με αντιπαιδαγωγικό και αντιδεοντολογικό τρόπο.

Παρόλα αυτά, η ΟΜΑΕ εμμένει στην επιλογή του Κωνσταντίνου Κομνηνού, ως εκπροσώπου της χώρας μας στο CIK-FIA Academy Trophy 2017 και δηλώνει πως δε θα αποδεχθεί ή υποστηρίξει καμιά άλλη υποψηφιότητα, εφαρμόζοντας τον Αθλητικό Νόμο και τηρώντας το καταστατικό και τις αποφάσεις των οργάνων της», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η ΟΜΑΕ χαρακτηρίζοντας αδιανόητη την παρέμβαση της ΕΛΠΑ.

Μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι «βασικό στοιχείο της επιλογής του Κωνσταντίνου Κομνηνού, ήταν τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά μιας τέτοιας διεθνούς διοργάνωσης σε σχέση με την ηλικία και την κατηγορία του αθλητή κατά τη διάρκεια της τελευταίας χρονιάς συμμετοχής του (Mini-Junior)».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!