Το 100ό εκατομμυριοστό μοντέλο της Honda (pics)

Νίκος Τσιώκος
Το 100ό εκατομμυριοστό μοντέλο της Honda (pics)
Τα 100 εκατομμύρια μοντέλα παραγωγής έφτασε η Honda 53 χρόνια μετά το πρώτο που έβγαλε στην αγορά.

Ήταν το 1963, όταν η Honda κυκλοφόρησε στην αγορά το πρώτο της μοντέλο παραγωγής και 53 χρόνια μετά έχει φτάσει τα 100 εκατομμύρια. Ο λόγος για το S500, το οποίο σηματοδότησε την αφετηρία της ιαπωνικής μάρκας. Βέβαια, το καλύτερο στις πωλήσεις αποδείχτηκε το Civic, το οποίο έχει μετρήσει πάρα πολλούς ιδιοκτήτες από το 1972, όταν ξεκίνησε η παραγωγή του.

Από εκεί και πέρα, όμως, υπήρξαν και άλλα αυτοκίνητα, όπως το Accord και πιο πρόσφατα το CR-V. Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Honda έχει 34 εργοστάσια παραγωγής σε πέντε διαφορετικές ηπείρους στον κόσμο, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Τακαχίρο Χασίγκο, να αναφέρεται στο πάθος του ιδρυτή της.

«Ευχαριστούμε τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο για τη στήριξη, η Honda μπόρεσε να προσφέρει 100 εκατομμύρια αυτοκίνητα. Το πάθος του ιδρυτή μας, ο οποίος ήθελε να βοηθήσει τους ανθρώπους στις καθημερινές τους ζωές και να επιδιώξει τη χαρά της οδήγησης, κληρονομήθηκε από τους συνεργάτες της Honda ως το σημείο αφετηρίας κατασκευής μοντέλων της.

Στην προσπάθεια να γνωρίσουμε τους επόμενους 100 εκ. πελάτες η Honda θα συνεχίσει να φέρνει ελκυστικά προϊόντα», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!