Οι τιμές του νέου Suzuki S-Cross στην Ελλάδα

Οι τιμές του νέου Suzuki S-Cross στην Ελλάδα

Κώστας Παστρίμας
Οι τιμές του νέου Suzuki S-Cross στην Ελλάδα
Το ανασχεδιασμένο SUV της Suzuki πωλείται στη χώρα μας με τιμές από 20.670 ευρώ.

Η Suzuki έδωσε στη δημοσιότητα τις τιμές του νέου μοντέλου της στην Ελλάδα. Το νέο S-Cross έρχεται με φρέσκια σχεδίαση εξωτερικά και διάφορες τεχνολογικές αναβαθμίσεις. Εφοδιάζεται με τον γνωστό 1,4 λίτρων κινητήρα της Suzuki, που ενσωματώνει ήπιο υβριδικό σύστημα 48V, αποδίδει 129 ίππους και προσφέρεται σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, είτε με χειροκίνητο είτε με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η βασική έκδοση GL Hybrid του S-Cross ξεκινάει από 20.670 ευρώ και διαθέτει αρκετά πλούσιο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων φώτα LED και τροχούς αλουμινίου 17 ιντσών. Από εκεί και ύστερα μεσολαβούν αρκετές εκδόσεις, μέχρι να φτάσουμε στην κορυφαία τετρακίνητη GLX Sunroof hybrid, που έχει σχεδόν τα πάντα και κοστίζει 31.430 ευρώ.

Νέες υβριδικές εκδόσεις Vitara

Από το τέλος Ιανουαρίου το δημοφιλές Vitara θα προσφέρεται και σε νέες εκδόσεις, που θα περιλαμβάνουν καινούριο Strong Hybrid σύστημα της Suzuki. Το νέο strong hybrid σύστημα της Suzuki συνδυάζει έναν νέο κινητήρα καυσίμου με μία μονάδα γεννήτριας κινητήρα (Motor Generator Unit, MGU) και κιβώτιο αυτόματης αλλαγής σχέσεων (Auto Gear Shift, AGS). Υποστηρίζει δυνατότητα υβριδικής οδήγησης και ηλεκτρικής οδήγησης (με ανενεργό κινητήρα) για χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Οι τιμές των εκδόσεων του Vitara με το νέο υβριδικό σύστημα ξεκινούν από 23.250 ευρώ για την έκδοση GL+ και φτάνουν μέχρι τις 29.810 ευρώ για την έκδοση GLX Sunroof.

Οι τιμές του Suzuki S-Cross αναλυτικά

s-cross

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!