Ο Κιάνου Ριβς παρουσιάζει τις μοτοσικλέτες του (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ο Κιάνου Ριβς παρουσιάζει τις μοτοσικλέτες του (vid)
Ο γνωστός Αμερικανός σούπερσταρ ανοίγει το άκρως εντυπωσιακό γκαράζ του.

Πολλοί είναι οι αστέρες του Χόλιγουντ οι οποίοι ασχολούνται με τις μοτοσικλέτες, ωστόσο μερικοί ξεχωρίζουν με το πάθος τους. Ένας από αυτούς είναι ο Κιάνου Ριβς ο οποίος μάλιστα συμμετέχει στην εταιρεία Arch Motorcycles στην Αμερική η οποία κατασκευάζει εξειδικευμένα μοντέλα.

reeves

Ο «Νίο» από την διάσημη ταινία Martix, πρόσφατα άνοιξε το γκαράζ του και έδειξε στον κόσμο την απίθανη συλλογή μοτοσικλετών του. Το πρώτο από αυτά είναι μια σπάνια Norton Commando 850 του 1973 με την οποία έκανε πολλά χιλιόμετρα. Στο γκαράζ του επίσης υπάρχει η Ducati 998 Matrix Reloaded Edition του 2004 η οποία εμφανίζεται στην ταινία σε ένα ειδικό πράσινο χρώμα για τις ανάγκες του Martix.

reeves

Φυσικά, στο γκαράζ του υπάρχει μια Harley Davidson την οποία έχει μετατρέψει σε μια ειδική κατασκευή. Αυτή η Harley έγινε η αιτία να ξεκινήσει το σχέδιο Arch και από εκεί γεννήθηκε η πρώτη Arch KRGT-1 του 2019. Πολλά από τα κομμάτια της μοτοσυκλέτας φτιάχνονται από την Arch, αλλά η εταιρεία συνεργάζεται και με πολλούς κατασκευαστές για να εμπλουτίσει με τα καλύτερα εξαρτήματα την KGRT-1.

reeves

Ο Κιάνου Ριβς αποκαλύπτει ότι έμαθε να οδηγεί μοτοσυκλέτες στη Γερμανία, στα γυρίσματα μιας ταινίας και από τότε τις αγάπησε με πάθος. Στη μεγάλη του συλλογή επίσης υπάρχουν ένα Kawasaki KLR 600, ένα Kawasaki KZ900, ένα Suzuki GS1100, ένα Suzuki GSX-R750, μια BMW R75, μια Aprilia RSV4, μια Yamaha R1, μια Kawasaki ZX-10R και πολλά, πολλά ακόμα. Στόχος πάντως του Ρίβς είναι κάποια στιγμή να οδηγήσει μια αγωνιστική μοτοσικλέτα MotoGP.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!