Αυτό το Citroen Ami είναι το πιο στιλάτο buggy που έχετε δει (vid)

Αυτό το Citroen Ami είναι το πιο στιλάτο buggy που έχετε δει (vid)

Κώστας Παστρίμας
Αυτό το Citroen Ami είναι το πιο στιλάτο buggy που έχετε δει (vid)
Η Citroen παρουσίασε μια εκπληκτική έκδοση εκτός δρόμου του λιλιπούτειου ηλεκτρικού της Ami

Το μικρό ηλεκτρικό Citroen Ami αποτελεί μέρος της νέας εποχής αστικής μετακίνησης μπαίνοντας όλο και πιο δυναμικά στις αγορές της Ευρώπης. Η Citroen πλέον προχώρησε σε μια πολύ δυναμική νέα έκδοση του Ami επεκτείνοντας τις δυνατότητές του σε μετακινήσεις εκτός δρόμου, διασκεδαστικές αποδράσεις και ψυχαγωγία.

ami

Το νέο Citroen My Ami Buggy είναι ένα μικρό ηλεκτρικό όχημα περιπέτειας με κομψά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Σχεδιαστικά έχει μοναδικό στυλ έχοντας απαλλαγεί από τις πόρτες, έχοντας αποκτήσει προστατευτικά κάγκελα εμπρός, κάγκελα στα φωτιστικά σώματα, μεγάλο LED φωτιστικό σώμα στην οροφή, ρεζέρβα στην οροφή, τρακτερωτά ελαστικά και περιπετειώδη σχεδιασμό καμπίνας.

ami

Στόχος της σχεδίασης του νέου Ami Buggy είναι ένα όχημα αναψυχής για τα Σαββατοκύριακα, τις διακοπές δίπλα στη θάλασσα ή στην
εξοχή, που θα κερδίσει τους χρήστες με την πρακτικότητά του. Ένα μοντέλο με ηλεκτρική λειτουργία που επιτρέπει την αθόρυβη και χωρίς ρύπους κίνηση, προσφέροντας την απόλυτη απόλαυση της ηλεκτρικής οδήγησης σε αρμονία με το περιβάλλον.

ami

Το My Ami Buggy χρησιμοποιεί συνολικά τρία χρώματα: μαύρο, χακί και κίτρινο. Εντυπωσιακό επίσης είναι το γεγονός ότι όλα τα αξεσουάρ του αυτοκινήτου έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από τρισδιάστατο εκτυπωτή, κάτι που δίνει την ελευθερία στο My Ami Buggy να βγάλει όσα αξεσουάρ θελήσει ανάλογα με τη ζήτηση. Οι χώροι αποθήκευσης είναι προσεκτικά σχεδιασμένοι προκειμένου να φιλοξενήσουν εξοπλισμό κάμπινγκ, θήκες για μπουκάλια, θέση τοποθέτησης κάμερας, αποσπώμενο ηχείο, στηρίγματα για smartphones και πολλά ακόμα γκάτζετ που θα κάνουν την περιπέτεια και την εξόρμηση απολαυστική.

Το My Ami Buggy είναι ένα υπέροχο πρωτότυπο που κάθε “παιδί” από 16 έως 74 ετών θα ήθελε να προσθέσει στη χριστουγεννιάτικη λίστα με τα δώρα που περιμένει.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!