Formula 1: Τελευταία πράξη στο Άμπου Ντάμπι με φαβορί τον Χάμιλτον

Formula 1: Τελευταία πράξη στο Άμπου Ντάμπι με φαβορί τον Χάμιλτον
Τι βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Τι βλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Μία μάχη βγαλμένη από άλλες εποχές λαμβάνει χώρα φέτος στην Formula 1. Ο τίτλος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή θα κριθεί στο τελευταίο γκραν πρι, με τους Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν να μπαίνουν ισόβαθμοι στην ύστατη στροφή του πρωταθλήματος, με 369,5 πόντους.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes έπειτα από τρεις διαδοχικές νίκες σε Σάο Πάολο, Κατάρ και Σαουδική Αραβία επωμίζεται τον τίτλο του φαβορί από τους «μπουκ». Στο 1.60 προσφέρεται η πρωτιά του Χάμιλτον στην Γιας Μαρίνα, στο 1.55 να κατακτήσει για 8η φορά τον τίτλο!

Βέβαια, απέναντί του θα συναντήσει πολλά εμπόδια. Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull απέδειξε φέτος ότι έχει ωριμάσει, μαζί του και η αυστριακή ομάδα, που τακτικά πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες σεζόν. Ο Φερστάπεν ήταν ο μεγάλος νικητής στο περσινό γκραν πρι στο Άμπου Ντάμπι και το ενδεχόμενο να επαναλάβει το επίτευγμα αυτό κοστολογείται στο 2.50.

Στην μάχη των κατασκευαστών θα πρέπει να συμβούν πολλά, για να χάσει τον τίτλο η Mercedes. Μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες ανατροπής για την Red Bull, ωστόσο όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, το σενάριο είναι τραβηγμένο από τα… μαλλιά. Στο 1.10 προσφέρεται η πρωτιά της γερμανικής ομάδας, στο 12.00 για τους αυστριακούς.

Πέραν των δύο κεντρικών προσώπων, υπάρχουν αγορές για τις μάχες του βάθρου και εκείνες της δεύτερης γραμμής, όπου η Ferrari θέλει να κλείσει τη σεζόν με θετικό πρόσημο. Επίσης, υπάρχουν επιλογές για την χρονική διαφορά 1ου-2ου, αγορές για το ποια θέση θα έχει ο νικητής του γκραν πρι στην εκκίνηση και μία τεράστια γκάμα ειδικών στοιχημάτων.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι οι εταιρίες στους τελευταίους αγώνες πέραν των pre-race αγορών, λανσάρουν και live στοιχηματισμό!

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!