Η Triumph γιορτάζει την εκατομμυριοστή μοτοσυκλέτα της (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η Triumph γιορτάζει την εκατομμυριοστή μοτοσυκλέτα της (vid)
Από το εργοστάσιο του Χίνκλευ βγήκε από τη γραμμή παραγωγής η εκατομμυριοστή μοτοσικλέτα της Triumph.

Πολλές είναι οι εταιρείες μοτοσικλέτας οι οποίες γιορτάζουν κάποια επέτειο το 2021. Μία από αυτές είναι η Triumph η οποία γιορτάζει φέτος τα 120 χρόνια από την ίδρυσή της και ήδη μας έχει προσφέρει πολλές καινούριες μοτοσικλέτες και ενδιαφέροντα μοντέλα. Μάλιστα η Triumph είχε την πιο επιτυχημένη χρονιά της σε πωλήσεις σε όλη την ιστορία της κάτι που αποδεικνύει την ανοδική πορεία της εταιρείας σε όλους τους τομείς.

Παράλληλα με την επέτειο η βρετανική φίρμα είχε την ευκαιρία να γιορτάσει για ακόμα έναν λόγο. Την 1η Δεκεμβρίου, από το εργοστάσιο του Χίνκλευ βγήκε η μοτοσικλέτα νούμερο ένα εκατομμύριο και οι άνθρωποι της εταιρείας βρήκαν την ευκαιρία να γιορτάσουν το συγκεκριμένο επίτευγμα. Η μοτοσικλέτα η οποία είχε την τιμή να γίνει η εκατομμυριοστή ήταν μια Tiger 900 Rally Pro. Η συγκεκριμένη Tiger βάφτηκε σε ειδικό ασημί χρώμα το οποίο συνοδευόταν από κόκκινες πινελιές και μοναδικά γραφικά.

triumph

Τη μοτοσικλέτα αποκάλυψε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Triumph Νικ Μπλουρ μαζί με όλο το προσωπικό στα κεντρικά του Χίνκλευ. Η Tiger 900 Rally Pro θα οδηγηθεί στην έκθεση Motorcycle Live στο Μπίρμινγκχαμ της Αγγλίας και θα σταθεί σε περίοπτη θέση στο περίπτερο της φίρμας. Μόλις ολοκληρωθεί η έκθεση, η μοτοσικλέτα θα επιστρέψει στο εργοστάσιο και θα τοποθετηθεί στον ειδικό χώρο που έχει δημιουργηθεί από την Triumph για τα 120 χρόνια ζωής της εταιρείας.

Ο Νικ Μπλουρ, Πρόεδρος της Triumph σχολίασε στις δηλώσεις του ότι από τη στιγμή που αναβίωσε η εταιρεία το 1990 και ξεκίνησε πάλι να σχεδιάζει μοτοσικλέτες στο κέντρο της Κολωνίας, έχει τρομερά ανοδική πορεία. Στάθηκε επίσης στην έντονη παρουσία στους αγώνες μοτοσικλέτας όπως το MotoGP μέσω της Moto2 κατηγορίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη νέα προσπάθεια της εταιρείας να μπει δυναμικά στον κόσμο του μοτοκρός και του εντούρο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!