LIVE TV: Δείτε τις μάχες των Λασκαράτου-Φοντάνα στις 4 ώρες του Πορτιμάο

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Δείτε τις μάχες των Λασκαράτου-Φοντάνα στις 4 ώρες του Πορτιμάο
Δείτε live από την Πορτογαλία τον τελευταίο γύρο του φετινού πρωταθλήματος αντοχής, European Le Mans Series.

Μετά από μία συναρπαστική αγωνιστική σεζόν, με θέαμα, μάχες, απρόοπτα, καλές εμφανίσεις αλλά και ατυχίες, σήμερα πέφτει καρό σημαία για το European Le Mans Series 2021 και τον Ανδρέα Λασκαράτο. Ο έκτος και τελευταίος 4ωρος αγώνας αντοχής του 2021, διεξάγεται στην εντυπωσιακή πίστα του Πορτιμάο, στο Αλγκάρβε, γνωστή στο ευρύ κοινό από τη Formula 1, αφού τόσο φέτος όσο και πέρυσι, φιλοξένησε Grand Prix.

Τώρα θα φιλοξενήσει τα 41 αγωνιστικά του θεσμού, 14 πρωτότυπα της LMP2, 17 πρωτότυπα της LMP3 και 10 sportscars της LMGTE. Στην LMP3 θα έχουμε και δύο συμμετοχές με ελληνικό ενδιαφέρον, με την μία να είναι προφανώς αυτή του Λασκαράτου.

Ο 35χρονος μοιράζεται χρέη οδηγού στο βαμμένο στα χρώματα του «Visit Greece» πρωτότυπο Ligier JS P320-Nissan #18 της ομάδας 1AIM Villorba Corse, με τους Ιταλούς Αλεσάντρο Μπρεσάν και Νταμιάνο Φιοραβάντι. Ο Μπρεσάν ήταν αυτός που οδήγησε στις κατατακτήριες, σημείωσε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο αλλά η επίδοσή του ακυρώθηκε γιατί υπερέβη τα όρια της πίστας.

Andreas Laskaratos

Έτσι το #18 θα εκκινήσει από την όγδοη θέση και πρέπει να σημειώσουμε πως υπάρχει αλλαγή στρατηγικής της τελευταίας στιγμής στην 1AIM, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τελευταίας στιγμής, θα είναι ο Ανδρέας αυτός που θα οδηγεί στην εκκίνηση!

Στην ίδια κατηγορία συμμετέχει το πρωτότυπο #20 της Team Virage, στο οποίο ειδικά για τον αγώνα του Πορτιμάο, θα οδηγήσει (μαζί με τους Ρομπ Χόντς και Ζουλιέν Γκερμπί, ο Ελληνοελβετός Άλεξ Φοντάνα!

Δείτε τις προσπάθειές τους LIVE, πατώντας play στο video που ακολουθεί…

Πατώντας εδώ, μπορείτε να βλέπετε και το live timing του αγώνα!

Φωτογραφίες: 1AIM Villorba Corse

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!