Οι «Αιώνιοι» της Marvel αποκτούν το δικό τους Lexus

Οι «Αιώνιοι» της Marvel αποκτούν το δικό τους Lexus

Οι «Αιώνιοι» της Marvel αποκτούν το δικό τους Lexus
H Marvel και η Lexus συνεργάστηκαν στενά για την επερχόμενη ταινία «Eternals», δημιουργώντας ένα μοντέλο ξεχωριστά για κάθε υπερήρωα.

Στο πλαίσιο της ταινίας «Eternals», η Lexus και η Marvel συνεργάστηκαν ώστε να δημιουργήσουν 10 ξεχωριστά πρωτότυπα οχήματα που θα συνοδεύουν τον κάθε υπερήρωα. Το κάθε αυτοκίνητο είναι προσαρμοσμένο στο χαρακτήρα και τις αρετές του κάθε χαρακτήρα, με την εμφάνισή τους, να παραπέμπει στην εκάστοτε υπερδύναμη που κατέχουν. Χαρακτηριστικό του κάθε μοντέλου είναι οι φωτεινές ενδείξεις στο εμπρός μέρος, που φέρουν την υπογραφή του κάθε «Eternal».

Τα οχήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους σε διάφορες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρεμιέρας στο κόκκινο χαλί.

Η αντιπρόεδρος της Lexus USA, Βινέι Σαχάνι, δήλωσε. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ζωντανέψουμε τη συνεργασία με τους «Eternals» μέσω των ιδιαίτερων οχημάτων Lexus. Ο κάθε χαρακτήρας των «Eternals» έχει ένα ξεχωριστό στιλ και σύνολο δυνατοτήτων, έτσι και κάθε Lexus είναι σχεδιασμένο στον χαρακτήρα».

Lexus Eternals

Τα Lexus των «Eternals»

Το Lexus GX θα το οδηγήσουν οι χαρακτήρες Έιτζακ (Ajak) και Ντρούιγκ (Druig). To Lexus LS θα είναι στα χέρια του Γκίλγκαμες (Gilgamesh), του δυνατότερου «Eternal», όπως επίσης και του Φάστος (Phastos).

Lexus Eternals

O χαρακτήρας Μακάρι (Makkari), θα έχει στη διάθεσή της το πανίσχυρο Lexus RC F Track Edition, ενώ η Σέρσι (Sersi), θα οδηγεί την απλή έκδοση του μοντέλου.

Lexus Eternals

Τα υπόλοιπα μοντέλα είναι το Lexus LS του χαρακτήρα Ίκαρις (Ikaris), το Lexus IS θα είναι διαθέσιμο για τον Κίνγκο (Kingo), το Lexus NX θα το οδηγεί η Σπράιτ (Sprite) και τέλος το ιδιαίτερο LC 500 είναι σχεδιασμένο για τη Θένα (Thena).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!