Δηλώσεις από τον αγώνα MotoGP του Γκραν Πρι Αγίου Μαρίνου

Γιώργος Βαρίνος
Δηλώσεις από τον αγώνα MotoGP του Γκραν Πρι Αγίου Μαρίνου
Είδαμε έναν εντυπωσιακό αγώνα με αρκετό σασπένς. Οι δύο αντίπαλοι στην κούρσα του πρωταθλήματος κοντραρίστηκαν με τελικό νικητή τον Φρανσέσκο Μπανάια. Ο Φάμπιο Κουαρταραρό αρκέστηκε σε μια σίγουρη 2η θέση ενώ 3ος τερμάτισε η έκπληξη της ημέρας, ο εξαιρετικός και με ρεκόρ γύρου Ενέα Μπαστιανίνι. Ας δούμε τι είπαν στο τέλος του αγώνα.

Φρανσέσκο -Πέκο- Μπανάια 1ος Ducati

«Με το μαλακό πίσω ίσως να δυσκολευόμουν κάπως αλλά προσπάθησα να πιέσω στους τρεις πρώτους γύρους για να ανοίξω την διαφορά. Στους δέκα τελευταίους γύρους είδα ότι ο Φάμπιο με έφτανε. Ήταν πολύ δύσκολα αλλά προσπάθησα να πιέσω πολύ στους τελευταίους γύρους. Ο ρυθμός ήταν πολύ σταθερός. Αυτός με το μεσαίο ελαστικό ήταν λίγο καλύτερος στο τελευταίο κομμάτι αλλά κάναμε μια φοβερή δουλειά σήμερα. Δουλέψαμε τέλεια και δύο νίκες στην σειρά είναι φοβερό για μένα. Δυσκολευόμουν να πάρω τον πρώτο μου αγώνα, κάτι μου έλειπε πάντα και τώρα πήρα δύο συνεχόμενες νίκες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.»

Φάμπιο Κουαρταραρό 2ος Yamaha

«Ήταν τόσο δύσκολο γιατί στην αρχή οι Ducatti με περνούσαν από παντού. Μου έκαναν επίθεση από την αρχή. Έχασα πολύ χρόνο στην αρχή αλλά τα έδωσα όλα στο τέλος. Και πιστεύω είχα κάποιες στιγμές ότι μου έφευγε το μπροστινό και ακούμπησα στην άσφαλτο αλλά το έσωσα. Στο τρίτο κομμάτι της πίστας ο Πέκο ήταν σε άλλο επίπεδο. Με τα χρησιμοποιημένα λάστιχα ήμουν καλός. Είκοσι βαθμοί στο πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικοί και θα είμαστε ήρεμοι για την συνέχεια.»

Ενέα Μπαστιανίνι 3ος Ducati

«Δεν ξέρω. Δεν ξέρω τι να πω. Αν ήταν δυνατόν να το κάνω αυτό με αυτή την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα. Ξέρω τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας και στο τέλος του αγώνα είμαι εδώ. Είναι απίστευτο. Ήμουν πολύ δυνατός σε όλο τον αγώνα. Ήταν πολύ δύσκολο να κλείσω την διαφορά από το βάθρο. Όταν όμως πέρασα τον Μίλερ είπα ότι θα πιέσω πολύ. Και μετά είδα τον Πέκο και τον Φάμπιο πολύ κοντά αλλά δεν ήταν δυνατόν για μένα να τους επιτεθώ σήμερα αλλά είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να είμαι στο βάθρο. Είναι το πρώτο βάθρο μου στο Μιζάνο. Είναι μαγικό για μένα.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!