Δηλώσεις από τις Κατατακτήριες Δοκιμές MotoGP του Γκραν Πρι Αγίου Μαρίνου

Γιώργος Βαρίνος
Δηλώσεις από τις Κατατακτήριες Δοκιμές MotoGP του Γκραν Πρι Αγίου Μαρίνου
Και οι 3 πρώτοι οδηγοί των κατατακτήριων του GP του Αγίου Μαρίνου κατάφεραν να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ γύρου με τον Μπανάια να το διαλύει με 4 σχεδόν δέκατα καλύτερο χρόνο! Στη 2η θέση ο έτερος οδηγός της εργοστασιακής Ducati Τζακ Μίλερ και 3ος ο Φάμπιο Κουαρταραρό.

Φρανσέσκο - Πέκο- Μπανάια 1ος Ducati

ξξξ

«Σε αυτήν την πίστα πηγαίνω γρήγορα με οτιδήποτε. Στην Aragon απ' όλες τις δοκιμές αισθανόμουν καλά. Εδώ αυτό το Σαββατοκύριακο δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό γιατί στις ελεύθερες δοκιμές ένα και δύο υπήρχε βροχή. Ήταν δύσκολο να υπάρξει μια σωστή αίσθηση από την αρχή αλλά συνέβη. Σήμερα το πρωί βρήκαμε μάλιστα έναν πολύ καλό ρυθμό. Ήξερα πως αν πετύχαινα έναν καλό γύρο θα ήταν κάτω από το ρεκόρ και έτσι έγινε. Ο Φάμπιο επίσης ήταν ανταγωνιστικός.»

Τζακ Μίλερ 2ος Ducati

«Έκανα μια φανταστική δουλειά. Ήταν πολύ γρήγορος ο Πέκο αλλά τον πλησίασα. Πιστεύω πως και εμείς ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση όλο το Σαββατοκύριακο. Ήμουν λίγο νευρικός όταν ήρθα εδώ, γιατί ειδα κάποιες ψιχάλες. Στο δεύτερο λάστιχο δεν αισθανόμουν τόσο καλά όπως στο πρώτο. Δεν ήξερα τι θα γίνει. Αλλά στο δεύτερο λάστιχο στον πρώτο γύρο είδα καλά πράγματα και ήμουν ικανός να βάλω στο γύρο μαζί όλα τα καλά σημεία στα όρια μου. Ήταν καλές οι κατατακτήριες για αύριο. Το ένα-δύο για την Ducatti είναι φανταστικό.»

Φάμπιο Κουαρταραρό 3ος Yamaha

«Το πλάνο αυτό ήταν. Αλλά ατυχώς όταν θέλεις την pole position προσπαθείς και δίνεις τα πάντα, οι Ducati τελευταία είναι πολύ δυνατές στις κατατακτήριες και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Προσπάθησα, όλα, φρέναρα πολύ αργά στο τέλος και έτσι έπεσα αλλά και αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο στόχος μας είναι ο αγώνας και ο ρυθμός μας είναι πολύ καλός. Αισθάνομαι πολύ καλά αλλά προσπάθησα σήμερα πάρα πολύ στο όριο. Είναι ωραία να βλέπω και τους οπαδούς εδώ και ελπίζω ότι αύριο, θα έχω έναν καλό αγώνα.»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!