Δηλώσεις από τις Κατατακτήριες Δοκιμές MotoGP του Γκραν Πρι Aραγονίας

Γιώργος Βαρίνος
Δηλώσεις από τις Κατατακτήριες Δοκιμές MotoGP του Γκραν Πρι Aραγονίας
Mε έναν εκπληκτικό γύρο που του έδωσε και το ρεκόρ ο Πέκο Μπανάια πήρε μια καταπληκτική pole position. Στη 2η θέση ο έτερος οδηγός της εργοστασιακής Ducati Τζακ Μίλερ και 2ος ο Φάμπιο Κουαρταραρό. Ας δούμε τι είπαν στους δημοσιογράφους.

1ος Πέκο Μπανάια Ducati

«Δεν έχω καλό ρυθμό σε αυτή την πίστα. Αλλά αυτές τις μέρες κάναμε καταπληκτική δουλειά με το στήσιμο. Τόσο στο FP1 όσο και στο FP2 & FP3 βρήκαμε μερικά πράγματα που με βοήθησαν να έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα μου. Κατάφερα και βρήκα έναν καλό γύρο με τα ελαστικά μου στην ιδανική κατάσταση και μπόρεσα να κάνω έναν καθαρό, καλό γύρο. Ήξερα πως έχω κάνει καλό χρόνο αλλά το ρεκόρ πίστας ήταν μια έκπληξη. Η μοτοσυκλέτα είναι τέλεια σε αυτή την πίστα και δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω αύριο μπροστά στους θεατές που τόσομας είχαν λείψει.»

2ος Τζαν Μίλερ Ducati

«Είμαι εξουθενωμένος. Η πρώτη σειρά είναι καλή. Ο πρώτος γύρος που έκανα δεν ήταν πολύ καλός αλλά δουλέψαμε πολύ σκληρά όλο το Σαββατοκύριακο στις ελεύθερες δοκιμές τρία και στις τέσσερα είχα πολύ καλό ρυθμό και με το μαλακό λάστιχο πίσω που μπορεί να είμαι μία περίπτωση για αύριο. Αισθάνομαι αρκετά δυνατός. Έχω αυτοπεποίθηση για τον αγώνα αύριο αλλά ο Πέκο έκανε χρόνο κάτω από το ρεκόρ της πίστας και πρέπει να δούμε τι θα γίνει με αυτούς όλους τους νέους... Τα παιδιά προοδεύουν και θα δούμε τι θα κάνουμε και εμείς αύριο...»

3ος Φάμπιο Κουαρταραρό Yamaha

«Δεν μπορούσα να πάω στο τελευταίο κομμάτι γρηγορότερα. Είναι ένα κομμάτι στο οποίο πιέζω πάρα πολύ. Αισθανόμουν καλά πάνω στην μοτοσυκλέτα αλλά ήταν πολύ δύσκολο να φτάσω στην pole position σήμερα. Αλλά ας δούμε τι μπορώ να κάνω αύριο. Είναι ωραίο το να βλέπω τους οπαδούς στις κερκίδες...»

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!